Detoxen onder begeleiding in luxe spa hotel

Wil je ook lekkerder in je vel zitten?
Je lichaam weer schoon, gezond en in balans krijgen? Gun jezelf een detox weekend! Volle aandacht voor je gezondheid, alle aandacht voor jou!

Aanbieding
Betaal (geheel of gedeeltelijk met de Alternatieve Kadobon en ontvang een 30 minuten massage kado! Let op: de aanbieding is geldig t/m 31 augustus (boekdatum en vertrekdatum).

Detoxen door sapvastenDetoxen door Sapvasten

Door te sapvasten ontdoe je je van alle lang opgeslagen afvalstoffen. Afvalstoffen kunnen niet alleen fysieke, maar ook energetische blokkades veroorzaken. Tijdens het sapvasten zul je merken dat niet alleen je lijf steeds schoner voelt, maar ook je hoofd schoner en helderder wordt. Vasten is al sinds de oudheid een veelgebruikte manier om lijf én geest te reinigen. Er zijn diverse vormen van vasten. Wij kiezen voor sapvasten omdat het goed vol te houden is. Tijdens het detox weekend eet je niets, maar drink je biologische, versgeperste fruit- en groentensappen (circa 4 glazen per dag) en zoveel water en kruidenthee als je wilt. Belangrijk is dat je vóór de start van de sapvasten dagen rustig afbouwt en ná het detoxen weer rustig opbouwt. Hierover krijg je uitgebreid advies als je je hebt ingeschreven voor het detox weekend.

Lijf én geest in balans, wij bieden het Alles-Aanpakken-Programma:

Naast het sapvasten onder begeleiding, bieden we je nog veel meer tools om je lijf en geest weer helemaal in balans te brengen. Zo is er elke ochtend een Yogales, elke middag een begeleide wandeling, ‘s avonds een meditatie en tussendoor kun je de spa in, schilderen, boeken lenen, een cursus volgen of jezelf verwennen met massages of andere behandelingen.

HeerlickheijdWeekend detoxen: 3 dagen inclusief 2 overnachtingen in 4* spa-hotel 

Het DETOX PAKKET:
- 3 dagen sapvasten met verse biologische sappen
- Dagelijks een leverpakking
- Deelname aan de Voedings Workshop
- Informatie, begeleiding & support

Savpvasten- Onbeperkt toegang tot zwembad, sauna en turks stoombad
- Onbeperkt gebruik van fitness ruimte
- 4 Yogalessen
- Dagelijks 1 begeleide meditatie
- Dagelijks 1 begeleide wandeling
- Gratis boekuitleen

 

wandelen- Optioneel schilderbenodigdheden te huur (ezels, verf, doeken)
- Optioneel fietsen te huur
- Optioneel massages, beauty behandelingen en coaching bij te boeken
- Optioneel diverse cursussen en workshopsPraktische informatie en aanmelding
Weekend all-in € 350,- / € 390,-
Detoxpakket € 100,-
Totaalprijs € 450,- / € 490,-

Op de website van LIght House Works vind je verschillende data waarop je dit detoxweekend kunt beleven. Er is dus altijd een datum die past in jouw agenda!

Voor aanmelding en meer informatie over het sapvasten, veel gestelde vragen over sapvasten, yoga, massage, beautybehandelingen en coaching, diverse cursussen en workshops vind je op de website van LIght House Works.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web