Workshop Een Spiegel met Manen

Betaal geheel of gedeeltelijk met de Alternatieve Kadobon en betaal geen € 59,00, maar € 50,00!

demailcoachMaak kennis met Ëquicoaching
Tijdens deze 3 uur durende workshop wordt je gecoached met behulp van een paard. Je zult verbaasd zijn hoe zuiver een paard spiegelt en wat je hierdoor over jezelf kunt ontdekken. Regelmatig komen onvermoede talenten van de deelnemers aan de oppervlakte.

Wat je gaat doen
Na de kennismaking krijg je uitleg over het gedrag van paarden. We gaan eerst kijken hoe het paard op de groep reageert en wat we daaruit al kunnen afleiden. Spannend om zomaar met een los paard te lopenNa deze ervaring is het even tijd voor een drankje tussendoor. Daarna krijgen alle deelnemers de gelegenheid om een individuele opdracht met het paard uit te voeren. Wat voor talenten laat je zien en wat zijn jouw sterke kanten? De andere deelnemers staan voor de uitdaging om mee te kijken, Zie je verschillen in het paard bij de verschillende deelnemers en wat kun je hiervan leren?

Voor wie?
De workshop is voor iedereen geschikt, een speciale vooropleiding of ervaring met paarden is niet vereist. Met een vriend of vriendin samen is ook heel leuk: ontdek elkaars bijzonderheden door de ogen van een paard. Heb je zelf een groep van minimaal 6 en maximaal 12 personen dan kan Marijke een workshop ook speciaal voor jouw groep verzorgen, neem hiervoor contact via onderstaande link.

Praktische informatie:
Tijd:       vrijdagochtend van 9.30 - 12.30 uur
Kosten: € 59,00, bij gebruik van de Alternatieve Kadobon als (gedeeltelijke of gehele) betaling € 50,00.
Datum:  in overleg en bij voldoende aanmeldingen.

Bijzonderheden: in principe doen we de paardencoaching buiten. Gemakkelijke kleding (goed wasbaar) aangepast aan het weer, en stevige schoenen zijn daarom aanbevolen. Bij voldoende belangstelling kan de workshop worden afgesloten met een lunch en koetsentocht. De extra kosten hiervoor bedragen € 25,-

Voor meer informatie en mogelijkheden klik hier: Marijke Timmerman, de Mailcoach.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web