6-7 april 2013 Belevingsweekend Dans, Expressie en Stilte

Dans een weekend met Dansklooster!

Dansklooster Aanbieding
Bij Dansklooster is je Alternatieve Kadobon 50% meer waard!
Betaal je bijvoorbeeld met een kadobon van € 25,00 dan krijg je € 12,50 korting op de prijs!
Voor de zaterdag betaald je zo geen € 85,00, maar slechts € 47,50!

6-7 april 2013 ben je welkom in het Mariapark in Sittard.
Het
Mariapark ligt verscholen in het centrum van Sittard, in het kloosterkwartier (hoe kan het ook anders). Een verborgen juweel: van origine een rustplaats voor pelgrims. Het is eigenlijk niet meer dan een ombouwde binnenplaats, maar dan op een beeldschone manier vervaardigd. Glas in lood ramen, mozaïek vloeren, gewelven en zuilen. En dat alles op een intiem formaat.

Hier creëert Dansklooster een veilige en rustige sfeer, waarin je je vrij kunt bewegen. Het programma bestaat uit verschillende soorten danssessies, yoga en een bijzondere gast.

De Dansen in Vrijheid sessies worden begeleidt door Michael van het Dansklooster. Hij creëert een mix uit de dansinvloeden van de 5-ritmes, biodanza, sacrale dans en flowdance. Speciaal voor Mariapark zijn de sessies vooral gericht op vloeiende en stille dans.

Dansklooster SittardHet programma

Zaterdag 6 april
13.30   Welkom
14.00   Dansen in Vrijheid
16.00   Thee & Lekkers
16.30   Klassieke muziek Live – Meditatie
17.30   Wandeling door de tuinen
18.00   Samen eten in Mariapark
19.00   Dansen in Vrijheid
20.30   Geleide Meditatie
21.00   Einde

Zondag 7 april
10.30   Welkom
11.00   Dansen in Vrijheid
13.00   Wandeling door de tuinen
13.30   Samen eten in Mariapark
14.30   Dansen & Live Muziek
16.00   Geleide Meditatie
16.30   Einde

Praktische informatie
Omdat deze locatie geen slaapmogelijkheid heeft biedt Dansklooster twee losse dagen aan. Je kan kiezen om één dag te komen, of om tegen een aantrekkelijke prijs beide dagen te komen. In dat geval regel je zelf een overnachting in de omgeving. De dagen zijn verschillend ten opzichte van elkaar, dus als je kiest voor de combinatie krijg je niet twee keer hetzelfde programma aangeboden.

Voor dit weekend heeft Dansklooster een kortingsactie. Als je je met twee personen aanmeldt, ontvang je beiden een korting van 20%. De tarieven zijn inclusief het avondeten op de zaterdag en het middageten op de zondag.

1 persoon2 personen
zaterdag 85,- 136,-
zondag 75,- 120,-
beide dagen 135,-

216,-

Voor informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Micael en Mathilda van het Dansklooster.

Dansklooster Michael en MathildaOver Dansklooster
Dansklooster is een initiatief van MIchael en Mathilda. Zij bieden belevingsweekenden rond Dans, Expressie & Stilte op bijzondere locaties. De weekenden worden door deelnemers vooral gewaardeerd om de warmte en vrijheid die wordt ervaren. Zelf hechten ze veel waarde aan hoe iets wordt gepresenteerd en daarom kleden ze de ruimtes aan met allerlei soorten kaarsen, bloemen, kussens en warme dekens. Dit creëert een sfeer waarin mensen zich veilig en welkom voelen. Deze basis zorgt er ook voor dat er vrij snel een prettige groepssfeer ontstaat waarin ruimte is voor eigenheid.

Vaak horen Michael en Mathilda terug dat mensen zich vrij voelden en helemaal zichzelf. De groepen bestaan uit maximaal 20 deelnemers en de samenstelling is altijd heel divers in leeftijd, sekse en danservaring. Ieder weekend zijn er verschillende soorten danssessies (maar altijd vanuit de vrije dans), is er yoga en nodigen we een bijzondere gast uit.
Bijvoorbeeld een Djembee leraar, een live band, een ritueelbegeleider. Naast heb opzetten van eigen weekenden, werken we regelmatig samen met andere initiatieven en bieden bijvoorbeeld dansworkshops op locatie.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web