Workshop 'Een Spiegel met Manen' speciaal voor jouw groep

Van april tot en met juni 2013 is het kadobonnen scoren bij “De Mailcoach”.

Kom met je eigen groep voor de inspirerende workshop met paarden  “Een spiegel met manen”.
demailcoach MarijkeTimmerman 58Z8498 CustomDe workshop is een hele leuke manier om elkaar op een bijzondere manier – met een spiegelend paard- beter te leren kennen! En het leuke is dat je deze periode alternatieve kadobonnen gratis krijgt als dank voor je komst!  Voor leuke kado’s of om meteen in te wisselen. Het is zelfs mogelijk om zelf helemaal gratis mee te doen aan de workshop.

Hoe het werkt
Je vindt je eigen (vriendinnen)groep bij elkaar en maakt een afspraak met Marijke van de Mailcoach op een voor jullie geschikt moment. Speciaal voor jouw groep wordt de workshop gegeven (datum en tijd in overleg). Hebben jullie speciale wensen bijvoorbeeld een jarige in het zonnetje of een pechvogel die extra aandacht krijgt, dan wordt de workshop hierop aangepast. Het draait allemaal om jullie wensen.

Aanbieding
Kom je met een groep van 5 of 6 personen dan ontvang je een Alternatieve Kadobon van € 25,-, bij 7 of 8 personen bedraagt je kadootje € 50,- in Kadobonnen en bij 9 of 10 deelnemers ontvang je maar liefst € 75,- aan Alternatieve Kadobonnen. Je mag ze meteen gebruiken als betaling of later inwisselen bij alle aangesloten deelnemers van de Alternatieve Kadobon.

Praktische informatie:
De kosten voor de workshop zijn € 75,- per persoon. De Workshop duurt 3 uur op één van de mooiste plekjes van Nederland, midden op de Veluwe. Het terrein van “de Mailcoach” is dan ook speciaal voor jullie groep beschikbaar.

Maak van de workshop een volledig dagje uit
Als jullie aanvullende wensen hebben laat het Marijke weten! Denk aan een koetsentocht of huifkartocht (met of zonder picknick), een lekkere lunch bij “De Mailcoach”.

Kijk op de website van Marijke Timmerman van demailcoach voor alle informatie.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web