Feng Shui Workshop

Aanbieding
Kom met partner of vriend(in) naar de workshop en betaal samen geen € 270,00, maar slechts € 220,00 (ex btw).
Voor deze aanbieding kom je in aanmerking als je geheel of gedeeltelijk met de Alternatieve Kadobon betaald.

Barada - fengshu-livErvaar je dat hetzelfde aspect in je leven regelmatig als aandachtsgebied terugkeert?
Of bemerk je dat je thuis graag in bepaalde kamers verblijft en je in andere ruimtes minder prettig voelt? Wellicht is het tijd om de wijze waarop de energie in je omgeving stroomt in kaart te brengen en vast te stellen waar en waarom deze stagneert of juist ondersteunt.

Feng Shui heeft als uitgangspunt: “Zoals je huis is, zo ben jij”.
Iedere verandering in de ruimtes om je heen, brengt dan ook een verandering in jezelf te weeg. Om inzicht te krijgen in de energie van de omgeving maakt Feng Shui gebruik van vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze elementen kunnen elkaar versterken of afremmen/tegenwerken. De verschillende elementen zijn te herkennen door vormgeving, kleur en materiaalgebruik.

Energie stroomt volgens een bepaald patroon door een huis
In deze stroom raakt het acht gebieden. Deze acht gebieden corresponderen met acht belangrijke aspecten uit het dagelijkse leven. De kwaliteit van een aspect in het dagelijkse leven is een afspiegeling van de inrichting van dit gebied in je huis. Voorbeelden van levensaspecten zijn: carrière, relatie, roem. Het negende gebied is het centrum waar alles samenkomt. Dit is waar Feng Shui vanuit gaat.

Feng Shui is veel omvattend en is ook een levensstijl
Het is niet zomaar toe te passen. Daarom heeft Diana Jansen van Barada Coaching & Advies een eendaagse workshop ontwikkeld waarin je op praktische wijze – aan de hand van je eigen plattegrond – de belangrijkste principes van Feng Shui leert. Na deze eendaagse workshop ben je bekend met de belangrijkste uitgangspunten van Feng Shui en heb je een advies op maat voor de (her)inrichting van je eigen woning.

Barada Diana-livkidsPraktische informatie
Locatie: Utrecht/ De Meern
Datum:  8 juni en 6 juli
Tijd:       9.30 uur - 17.30 uur
Kosten: € 135,00 excl BTW, incl koffie, thee, water, lunch

Wil jij meedoen neem dan contact op met Diana Jansen van Barada Coaching en Advies.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web