Bloemreading voor een goede start van 2012!

tuin_matthijs_en_M-veld_059Wil je in het nieuwe jaar 2012 meteen de goede kant op gaan? Energetisch ondersteund worden door de bloem die in 2012 bij je past?

Kun je hulp gebruiken bij een lastige beslissing die je moet nemen? Een keuze die gemaakt moet worden? Weet je even niet hoe je verder kan en heb je een zetje in de goede richting nodig? De werking van een bloemreading is krachtig en direct. Een enkele bloemenreading kan al voldoende zijn om je het inzicht te geven dat je nodig hebt.

Wat geeft een bloemreading jou?
Een bloemenreading geeft inzicht bij levensloopvragen. Wanneer je bijvoorbeeld een keuzeprobleem hebt, of niet meer weet hoe je verder wilt, geeft een bloemenreading duidelijkheid. Als reader stemt Dorine zich eerst op je af en vraag daarna of een bloem voor haar geestesoog mag verschijnen De bloemverschijning toont haar wat er aan de hand is. De bloem spreekt duidelijke taal, maar het blijft een beeld van een bloem. De oplossing die met hulp van de reader gevonden wordt om de situatie van de bloem te verbeteren, is ook de oplossing voor jouw situatie. Omdat een bloemenreading een energetisch geneeswijze is, is het voldoende je te concentreren op het geheelde bloembeeld en dat met je mee te dragen. Hierdoor is je situatie in feite al veranderd en dat wordt bekrachtigd door de  helende energie van de bloem.

Wanneer er bijvoorbeeld kwesties uit het verleden zijn die een gewenste ontwikkeling blokkeren, dan zal de bloem die verschijnt dat laten zien door een plekje ergens op de stengel of in een blad. Tegelijk laat de bloem ook zien wat je kunt doen om dat wat je blokkeert los te laten of te transformeren in een kracht in plaats van een klacht. Een bloemenreading is een bijzondere belevenis omdat de bloem die verschijnt een heel eigen helende energie heeft die past bij de levensfase waarin je verkeert. Of die je kracht geeft in het proces waarin je bent.

Door Dorine geschreven boeken over bloemreading.
Over bloemreading heeft Dorine een drietal boeken geschreven:
- Rooslezen, werken met beelden, Bres/Synthese 2003. Dit boek gaat over de kracht van bloemenreading als therapie.
- Bloemkarakters als afspiegeling van de persoonlijkheid, Ankh-Hermes 2004
- Een zinvol geheim, wat planten mij vertellen, A3 boeken, 2007.

Dorine_Haveman_rooslezenDorine_Haveman_bloemkaraktersDorine_Haveman_een_zinvol_geheim

Het eerste boek gaat over de kracht van bloemreading als therapie. Het tweede en derde boek over de helende en energetische kracht van bloemen.

De eerste twee boeken zijn uitverkocht, maar zijn nog te bestellen via Dorine door haar een e-mail te sturen. Het derde boek is ook verkrijgbaar via de boekhandel en de uitgeverij.

 

Aanbieding: € 10,00 korting op een bloemreading van Dorine
Je kunt een inzichtgevende bloemenreading ontvangen op twee manieren. Via de telefoon of skype of 'live' in de praktijk van Dorine in Driebergen. Een telefonische sessie kost € 60,00. Bij een bloemereading 'live' in de praktijk ligt het accent nog meer op het helende aspect van de bloemenreading en het op gang brengen van de gewenste veranderingen. Hier gebeurt dus wat extra, wat niet altijd mogelijk is via de telefoon of via skype. De kosten voor een sessie in de praktijk zijn € 97,50 voor anderhalf uur.

Betaal (deels) met de Alternatieve Kadobon en ontvang tot en met februari 2012 maar liefst € 10,00 korting op zowel een telefonische als een 'life' bloemreading!

Voor meer informatie en het maken van een afspraak voor een bloemreading vind je hier haar contactgegevens: Dorine Haveman, Driebergen.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web