Wat zeggen jouw tenen? Ontdek het met Tenen lezen

Aanbieding:
Bij gedeeltelijke of gehele betaling met een Alternatieve Kadobon, een uitgebreide analyse van je tenen t.w.v € 70,00 kado! 

Voor iedereen die nieuwsgieris is of zichzelf en anderen wil leren kennen

workshop_tenen_lezenTenen lezen is praktisch en direct toepasbaar op verschillende gebieden. Voor mensen die van tijd tot tijd stil willen staan bij de dingen die ze doen en de keuzes die ze maken. Het biedt je inzicht waar voor jou kansen liggen en eventuele valkuilen. Zo kan het je ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Tenen lezen helpt je om vanuit jouw eigen kwaliteiten en kracht keuzes te maken die bij jou passen. Ook in relaties biedt het handvatten. Inzicht in jouw eigen persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip en respect. Waarbij je natuurlijk ook kunt denken aan je relatie met je kind: inzicht krijgen in je kind geeft je de mogelijkheid bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling. En mocht je voor een nieuwe keuze in je werk of beroep staan, dan kan de informatie over jezelf via je tenen van grote waarde zijn!

Praktische informatie Cursus Elementair Tenen lezen

Marian Hillenius van Relaxt is een door de Stichting FuDaRe Erkend Cursusleider Tenen lezen. De corkshop duurt 2x 8 uur of 4x 3 uur. Aan het einde van de cursus ben je in staat om:

- systematisch tenen te lezen
- teenvormen en standen goed te omschrijven en te interpreteren.

Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname aan de cursus Elementair Tenenlezen. Met dit certificaat krijgt je van St. FuDaRe de titel Elementair Tenenlezer. Van een Elementair Tenenlezer wordt verwacht een respectvolle houding ten opzichte van de cliënt en het omgaan met zijn of haar persoonlijke levenssfeer (geheimhouding).

Locatie: Stichting Eigen Herd, Rooijsestraat 8, 5401 AT Uden.
Prijs: € 225,00, inclusief complete cursusmap, certificaat, koffie en thee..
Workshop data: Zaterdag 10 en 24 maart van 10:00 tot 17:00 uur.
Of voor wie de cursus op dagdelen volgt: donderdag avond 26 januari en 2-9 en 16 februari van 19:00u tot 22:00u of donderdag ochtend 2, 9, 16 en 23 februari van 9.00u tot 12.00u.

Informatie en inschrijving:

Inschrijving Kun je op deze data niet maar ben je wel geïnteresseerd, stuur Marian dan een e-mail zodat ze je op de hoogte kan houden van evt. andere nog te plannen data. Klik hier voor contact met Marian.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web