Enneagramworkshop: Nieuwe kennismaking met jezelf, 31 maart en 14 april

Twee zaterdagen vol inzichten, ah-momenten, plezier en diepgaande kennis over ons menselijk karakter.

EnneagramJe kent jezelf al je hele leven. Toch is er nog veel dat je niet weet over jezelf.

Dat heeft te maken met de delen van jezelf die je tot nu toe niet hebt gekend en nog niet hebt ingezet. Daar ligt nog een braak stuk terrein dat je mag gaan ontdekken.

Het Enneagram is een uiterst geschikt instrument om die delen van jezelf te gaan ontdekken. Het Enneagram houdt je als het ware een spiegel voor. Het nodigt je uit die delen van jezelf te gaan bekijken die je tot nu toe over het hoofd hebt gezien.

Je ondergaat een metamorfose, doordat tijdens de workshop je innerlijk wordt belicht en jij kunt gaan zien en voelen dat er meer in je zit dan je tot nu toe altijd hebt gedacht. Deze metamorfose krijgt onder andere vorm door een dieper begrip voor jezelf en je drijfveren.

In een intieme groep mensen van maximaal 12 personen doorlopen we de negen verschillende karakters van het Enneagram. Dit wisselen we af met oefeningen.

Je krijgt op de workshopdagen alle gelegenheid hetgeen je hoort te reflecteren op jezelf. Door de kleine groep is er veel gelegenheid te delen wat je zoal in jouw innerlijk ontdekt.

Je zult merken dat de reflecties tussen de dagen door en na de workshop doorgaan, zodat je anders naar jezelf en de wereld om je heen gaat kijken. Het zal je relaties, je werk en jou veranderen, met als resultaat een dieper en warmer contact met jezelf en de wereld om je heen.

Twee deelnemers van de laatste workshop vertellen het als volgt:

'Onze motivatie, om naar een lezing van jou te gaan, over het enneagram, was nieuwsgierigheid en toen ging er tijdens de workshop een wereld van inzicht en ontdekking open. Het werd steeds boeiender en duidelijker, waarom en waardoor!
We hebben ons ook bij je laten EIKEN, want we werden ook steeds nieuwsgieriger naar ons diepe ZELF, die verstopt zat tussen de "schillen", die gevormd waren in ons leven en alles KLOPT! Een diep Begrijpen kwam in de plek van onzekerheid en frustatie!'
Esther en Arthur

Sonja-BuijsPraktische informatie:

De workshop wordt gehouden op 31 maart en 14 april 2012 in Rotterdam. Adres: Dierenstraat 28, 3077 LD Rotterdam.
De bijdrage is € 175,00 per persoon, inclusief thee en koffie. Lunch zelf meenemen.
Voor meer informatie en inschrijving kun je contact opnemen met Sonja Buijs, Within Reach.

Ben je in de gelegenheid (en laat de afstand het toe) dan ben je op dezelfde locatie ook welkom op de gratis kennismakingsavond Enneagram op 27 februari van  19.30 tot 22.00 uur. Schrijf je wel van te voren in!

Aanbieding

Schrijf je in, betaal geheel of gedeeltelijk met de Alternatieve Kadobon en je krijgt een enneagramboek kado.
Je kunt kiezen uit de boeken:
- 'Opgeruimd leven in je huis', van Ývonne de Bruin en Sonja Buijs
- 'Het enneagram als weg naar verandering', van Willem-Jan van de Wetering.

Het boek ligt voor je klaar bij de start van de cursus.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web