Workshop 2012-Inspiratie-Spel

Aanbieding
Betaal geheel of gedeeltelijk met de Alternatieve Kadobon en ontvang de 13 manen snelgids cadeau!

De Maya's en hun kalender
2012 Inspiratie SpelDe miljoenen Maya's zijn een duizenden jaren oud volk in Midden Amerika. Zij hebben een hoog ontwikkelde cultuur en maar liefst zeventien kalenders waarvan de helige Tzolkin kalender de belangrijkste is. Hiermee kunnen ze diverse religieuze en astronomische voorspellingen doen. De 260 dagen in deze kalender hebben een eigen karakter en energie. Zij gaan over het proces van schepping en van creatie. Elke dag heeft een eigen zegel en een teken in een bepaalde kleur. Er zijn 13 getallen (tonen) en 20 tekens (zonnezegels). Op die manier zijn er 260 (13x20) combinaties te maken. Er ontstaat een periode van 260 dagen die zich weer herhaalt, (de korte telling van) de Tzolkin. Er is ook een lange telling van de Maya-kalender. Deze telling loopt af op 21 december 2012. De Maya's geloven dat er na deze datum een Nieuw Tijdperk aanbreekt. Een periode van persoonlijke groei, verbinding en eenheid waarin je je bewust wordt van je eigen energie en creatiekracht. Letterlijk ont-wikkelen dus.

Workshop 2012-Inspiratie-Spel
In 2,5 uur maak je kennis met de Mayakalender en ontdek je waar je staat in jouw proces van groei en ontwikkeling. Bovendien krijg je jouw eigen exemplaar van het 2012-Inspiratie-Spel (limited edition!) mee naar huis.

Datum: 10 mei 2012
Plaats:  Nachtegaalstraat 51a, Utrecht.
Tijd:      13.00-15.30
Kosten: € 45,00

Mocht je niet kunnen maar wel willen, neem dan even contact op met Marieke. Bij veel aanmeldingen volgt voor de zomervakantie een nieuwe datum. De workshop is ook leuk om samen met een vriendin te doen: een leuk cadeau!

Inhoud van het 2012-inspiratie-spel: de kaartenset
Het spel bestaat uit 37 kaarten om mee te werken: 4 kleurkaarten, 13 toonkaarten en 20 zonnezegelkaarten. Op elke kaart staat uitleg over het karakter en de energie van de specifieke kleur-, toon- of zonnezegel. De kaarten zijn tot stand gekomen met de medewerking van o.a. Peter Toonen, Maya-kalender kenner bij uitstek.

Bij Marieke Verkerk van Praktijk Naar Binnen, Utrecht, kun je ook terecht voor een online cursus Sprookje schrijven.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web