Meditatiecursus- je rustmomentje thuis creëren

Spiritueel Centrum Kasmir ruimteVaak is het lastig om even je rust te nemen doordat we heel de dag bezig zijn met denken, plannen, alles regelen en werken. Het schiet het er dan bij in om te ontspannen wat uitermate belangrijk is om je stresspijl te verlagen en tot jezelf te komen. Voor veel mensen is het ook lastig om thuis een rustmoment te vinden.

Meditatie is een vorm om het alledaagse denken even te laten voor wat het is en meer in contact te komen met je eigen gevoel en hier je rust te vinden. Uit onderzoek is ook gebleken dat je stress en angst vermindert, daarnaast krijg je meer energie en wordt je effectiever. Je fysieke gestel verbetert en ervaart een sterkere verbinding met jezelf en de wereld.

Meditatiecursus van 8 sessie van ruim een uur
Bij onze eerste module maak je kennis met meditatie. Iedere sessie laten wij je proeven van diverse meditatie vormen en technieken. Deze technieken zijn eenvoudig thuis toe te passen. Zodat wanneer je hier behoefte aan hebt je thuis ook een moment voor jezelf kunt creëren.

In de eerste module leer je onder andere ontspanningsoefeningen, mentale trainingsoefeningen, geleide meditatie zowel met als zonder muziek en de zogenaamde bodyscan. Zo kun je er uit halen wat voor jou het prettigst is en heb je ervaring opgedaan met de diverse meditatie vormen.

Aanbieding:
Betaal met een Alternatieve Kadobon van € 25,00 en ontvang een extra meditatieavond gratis!

Spiritueel Centrum Kasmir logoPraktische informatie
De sessies worden iedere maandagavond gehouden in onze eigen meditatieruimte in Dordrecht. Je kunt kiezen uit twee starttijden van 19:30-20:30 en van 21:00-22:00. De planning is dat wij op maandagavond 2 april starten met de eerste avond. De kosten voor deze cursus bedragen €145.Betaling kan in 1 of in 2 maal giraal en contant. De cursusavonden zijn 2, 9, 16, 23, 30 april en 7, 14 en 21 mei.

Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Spiritueel Centrum Kasmir in Dordrecht.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web