EIK Therapie (Enneagram Integratie Kunde)


Het Enneagram is een psychologisch model dat in Amerika op een groot aantal universiteiten wordt gedoceerd op de faculteit psychologie. Het model heeft esoterische en filosofische achtergronden en is vele duizenden jaren oud. Het Enneagram geeft heel snel inzicht in de diepe motivatie voor gedrag. Het uitgangspunt Enneagram Integratie Kunde, EIK therapie, is dat maar weinig mensen het Enneatype zijn waarvan het gedrag een uitvloeisel is. De meeste mensen hebben door hun conditionering een of meerdere andere Enneatypen aangenomen. De oorzaak van het veranderen van Enneatype zit in de omstandigheden van je leven. Daardoor is jouw echte zelf, het Enneatype dat je werkelijk bent, helemaal verdrongen waardoor je niet meer weet wie je werkelijk bent.
Met EIK therapie worden die andere Enneatypen weggehaald zodat je weer toegang krijgt tot jouw grote kracht. Vanuit die kracht kunnen problemen worden aangepakt en opgelost.
EIK therapie is niet alleen succesvol bij psychische problemen, maar ook veel lichamelijke kwalen blijken een emotionele oorzaak te hebben die vaak vanuit een verandering van psychologische structuren (Enneatypen) oplosbaar.
Bron:Andromeda Academy, Middelie


Zoek je adressen voor EIK Therapie? Op deze pagina vind je verwijzingen naar een coach, therapeut, workshop, cursus of opleiding.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web