Wat doet een Helende Reis? Hoe gaat dat in zijn werk?

De vele ontwikkelingen in het leven roepen emoties op, die je niet altijd in één keer kunt verwerken. Je ontwikkelt overtuigingen, die soms heel behulpzaam zijn (bijvoorbeeld: ik mag niet met kaarsen spelen, dat is gevaarlijk), soms minder behulpzaam (bijvoorbeeld: ik ben het niet waard om gezien te worden, ik ben lelijk). Dit soort emoties en minder behulpzame overtuigingen stapelen zich op en houden je tegen om te leven zoals je echt zou willen. Dit noemen we blokkades en deze kunnen leiden tot diverse fysieke en emotionele klachten.

De Helende Reis therapeut neemt je mee op reis, innerlijk, om de blokkades, die geleid hebben tot je klachten, één voor één te gaan ervaren. Je gaat er naar kijken en je wordt je bewust van het moment van ontstaan van de blokkades.

Elke klacht, fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel kent een aantal lagen van blokkades, een opeenstapeling van gebeurtenissen, die uiteindelijk leiden tot die klacht. Je reist, samen met De Helende Reis therapeut,  laag voor laag af naar het oorspronkelijke begin van de klacht. En één stap verder terug naar je levensbron.

Vanuit deze levensbron ben je in staat je onverwerkte emoties en minder behulpzame overtuigingen te transformeren. Het is een omvorming van energie, zoals je bijvoorbeeld materiaal omvormt door te verhitten. Na deze transformatie komt nieuwe energie vrij. Je lichaam wendt deze energie aan om het zelfgenezend vermogen te vergroten. En je kunt de energie gebruiken om nieuwe ervaringen en nieuwe ondersteunende overtuigingen te creëren, die je helpen om te leven zoals je graag wilt.

Verwijzing naar Helende Reis Therapeuten, ook Journey Therapeuten genoemd vind je op deze website onder Helende Reis - Brandon Bays.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web