Reading en Healing


Reading is het waarnemen van je energie op een bepaald moment. Deze waarneming wordt door de reader vertaald in woorden, zodat je inzicht krijgt in wat er rondom je klacht of vraag speelt. Deze informatie draagt bij aan je bewustwording. Je kunt inzicht krijgen in de achtergrond van bijvoorbeeld emotionele blokkades, in patronen die er op dit moment in je leven spelen, wat er eventueel nodig is om bepaalde veranderingsprocessen aan te gaan.

Healing betekent letterlijk 'het opnieuw heel worden'. Een healing helpt om blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak op te lossen. Daarbij is het belangrijk je te realiseren dat iedereen alleen zichzelf kan helen. Healing is eigenlijk een ander woord voor zelfgenezing. Wat de healer voor je doet is je zijn technieken aanbieden, zodat je lichaam in staat is zijn zelfgenezend vermogen te activeren. Zoals je hieronder ziet zijn er verschillende reading en healing technieken mogelijk.


Klik op de categorie van je keuze. Bij elke categorie vind je inhoudelijke informatie en verwijzingen naar deelnemers voor de besteding van je Alternatieve Kadobon. Je kunt ook direct naar een overzicht van deelnemers voor Reading en Healing gaan door op deze link te klikken: deelnemers overzicht 'Reading en Healing'.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web