Helderziende Waarneming


Je gebruikelijke waarneming beperkt zich tot waarneming met je stoffelijke zintuigen. Helderziende Waarneming gaat verder dan dat. Het is het waarnemen voorbij de stoffelijke zintuigen. Er zijn al vele technische apparaten ontwikkeld die laten zien dat er meer is dan je met je stoffelijke ogen kunt waarnemen. En het fijnst afgestelde apparaat dat we hebben is dichter bij dan je denkt. Dat is de mens zelf. Vergelijk het maar met de slimste computer: die haalt het bij lange na niet bij het potentieel van jou als mens.

Helderziende waarneming is momenteel heel bekent van het programma het zesde zintuig. Mensen die in staat zijn bijvoorbeeld via voorwerpen contact te maken met een informatiebron die achter de stoffelijke materie ligt. En deze mensen vertellen vaak dat ze begeleid worden door een intelligentie die met hen contact heeft vanuit de onstoffelijke wereld.


Zoek je adressen voor Helderziende Waarneming? Op deze pagina vind je verwijzingen naar een coach, therapeut, workshop, cursus of opleiding.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web