Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Non Dualisme Workshop 19 t/m 21 juli 2012

Het leven is een geheel, het is compleet, dualiteit is eenheid. Al wat zich uitdrukt valt daaronder, is onlosmakelijk met elkaar verbonden, niets uitgezonderd. 

Dit is wat er is. Niets meer en niets minder.
Ook al wordt het vaak anders ervaren en doen we het graag: zoeken is niet nodig, gewoon omdat er niets te vinden valt. Dat kan een gevoel van jammer geven of een lachbui. Wat overblijft is het leven van alledag waarin er verhalen zijn en verhalen gemaakt worden. Met wat zich ook aandient nodig ik je uit om voelend aanwezig te zijn. Om dat wat je ervaart vanuit stilte, overgave en verwondering binnen te laten en uit te laten stromen. Dit verdiept de relatie met jezelf en je omgeving, het verruimt je zienswijze en heeft een positief effect op hoe je in het leven staat.

TIjdens deze ontspannen week, vol rust en ruimte
wordt gespeeld met inspirerende thema's, oefeningen en opdrachten. We gaan naar de wolken liggen staren, versterken ons aanwezig-zijn met verbonden ademhaling, schilderen en meditatie en zijn er bijzondere ontmoetingen met anderen en onszelf. De bijeenkomsten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Een citaat van Tony Parsons: " Wat mij betreft is non-dualisme dat je echt ziet dat er alleen eenheid is, één zijn, in alles. Alles is alleen maar het ene dat verschijnt. Het verschijnt als twee, maar het is het ene dat verschijnt."

Hetty Seesing pasfotoIngrediënten van de workshop
- Persoonlijke ontwikkeling
- Ontmoeten
- Meditatie
- Verbonden ademhalen
- De kracht van aandacht
- Schilderen
- Ontspanning
- Stilte

Praktische informatie
Datum: 19 t/m 21 juli
Prijs:     workshop € 150,00
             verblijf € 250,00
Locatie: Conferentiecentrum Samaya in Utrecht.

Voor meer informatie en inschrijving kun je contact opnemen met Hetty Seesing, Zenses Leven in balans

Meer mogelijkheden
Deze workshop is onderdeel van een totaal programma aan workshops in Conferentiecentrum Samaya in Utrecht in de zomerweken. Kijk voor het totale programma op www.samayazomerweek.nl.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web