Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Jin Shin Jyutsu Zelfhulp, ééndaagse combinatie workshop

Jin Shin Jyutsu Zelfhulp Workshops
Naast een introductie op achtergronden van Jin Shin Jyutsu, zullen we tijdens deze workshops vooral Jin Shin Jyutsu toepassen op ons zelf, waardoor je in de gelegenheid bent het effect onmiddellijk te ervaren. De workshops geven je dan ook direct (en letterlijk) gereedschap in handen om vanaf de volgende dag bij je zelf toe te passen.

Handenduim FPgroenEr zijn drie soorten workshops:
- Zelfhulp 1, Elke dag Energie
- Zelfhulp 2, Eerste hulp bij Ongemakken
- Zelfhulp 3: Sleutels tot Harmonie en Ontspanning.
Er is geen voorkennis nodig en de workshops zijn onafhankelijk van elkaar en in willekeurige volgorde te volgen. Elk workshop behandelt een ander aspect van Jin Shin Jyutsu en de workshops vullen elkaar aan.

1 juli 2012: Jin Shin Jyutsu Combinatie Workshop
Deze workshop behandelt een combinatie van de hierboven beschreven workshops. In 1 dag maak je kennis met de essentie van Jin Shin Jyutsu. Behalve de mogelijkheid om je de basis van Jin Shin Jyutsu in beperkt tijdsbestek eigen te maken, is deze workshop ook een goede gelegenheid voor deelnemers aan eerdere workshops om op te frissen en opnieuw te genieten van het uitgebreid toepassen van Jin Shin Jyutsu op jezelf tijdens deze dag. Ook maakt dit workshop programma het gemakkelijker om de verbanden tussen de drie zelfhulpboekjes beter te leren kennen en de verschillende niveaus van de levenskunst te doorgronden.

Praktische informatie:

Datum: 1 juli 2012
Tijd: 9.30 - 17.30 uur
Locatie: Mozartlaan 416-A in Delft
Kosten: € 108,00
    De workshop wordt gegeven door Henny Cramers, Praktijk
voor Levenskunst.
Henny biedt zowel individuele sessies,
als lessen om deze kunst op jezelf toe te passen. Neem
direct contact op met Henny voor meer informatie en
inschrijving op de workshop.

 

Henny Cramers pasfotoJin Shin Jyutsu is een helingskunst die op anderen, en vooral ook op jezelf toegepast kan worden.
Jin Shin Jyutsu wordt toegepast op de vingers en tenen, en op de energiesloten. Op ons lichaam bevinden zich zowel aan de linker- als aan de rechterzijde 26 energiesloten. Dit zijn specifieke gebieden op energiestromen in ons lichaam, die als veiligheidsklep functioneren. Indien een energiestroom geblokkeerd raakt, kan zich dat manifesteren in één of meerdere engergiesloten. Door energiesloten te openen kunnen blokkades opgeheven worden en kan energie weer stromen. Hierdoor worden energietekorten of -overschotten weer in evenwicht gebracht.

Het openen van een energieslot gebeurt door een hand op het energieslot te houden of door de handen in een bepaalde volgorde op verschillende energiesloten te houden. Dit gebeurt zonder druk uit te oefenen en kan gewoon over de kleding. De handen fungeren als 'startkabels' om blokkades vrij te maken en de energiestroom weer in balans te brengen.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web