Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Uitverkoop zomer 2012: o.a. Boeken, pendels, wierook

Om de zomer van 2012 opgeruimd te beginnen is er een grote uitverkoop bij Studio Mareiki in Rotterdam: 50% korting*.

Zit er iets van jouw gading bij? Grijp dan je kans!
Hieronder vind je drie artikelen die wij er voor je uitgepikt hebben. Op de website van Marijke van Duinhoven van Studio Mareiki vind je een uitgebreider overzicht van alle producten. Ook kun je langskomen in haar Studio in Rotterdam om te weten wat er nog meer in de aanbieding is!

CD 13 moon music13 moon music - I. Abel - prijs € 14,90
Van nature zijn we in staat ons bewustzijn af te stemmen op ieder aspect van de schepping en hiermee in kontakt te treden. In deze staat van bewustzijn ervaren we verbondenheid met onze goddelijke oorsprong en de kosmische orde. Er zijn op Aarde echter allerlei systemen actief die de misvatting in stand houden dat we afgescheiden zijn van onze omgeving, onze medemensen en onszelf. Het is de uitdaging van mensen in deze tijd zich los te maken uit deze beperkende systemen en te leven volgens hun eigen inzicht en wijsheid. Rust en ontspanning zijn hiervoor een voorwaarde.
13 Moon Music is een muzikale compositie waarin de frequentie, het ritme en de duur van de klanken zijn gebaseerd op de bewegingen van de aarde, de zon en de maan. De muziek brengt door middel van cyclische patronen een gevoel van tijdloosheid en diepe ontspanning teweeg. Deze CD kan gebruikt worden om op de kosmische orde af te stemmen en zodoende rust, stilte en wijsheid in onszelf te ervaren.

De kunst van het levenDe kunst van het leven - Ton van Gelder & Fiona de Vos - prijs € 13,50
Bij Ton van Gelder zijn spiritualiteit en alternatieve geneeskunst geen 'zware kost', maar lichtvoetig en vol humor. De kracht van Ton van Gelder is dat hij je diep kan raken op een vanzelfsprekende manier, soms hilarisch, soms ontroerend. Hij bezit de gave om je aan te spreken op dat wat je werkelijk bent, ontdaan van alle franje en tierlantijnen. Het is alsof hij zich rechtstreeks tot jou wendt, alsof de teksten alleen voor jou bestemd zijn, speciaal voor jou geschreven. En dat is ook zo.
Sind 1997 schrijft Ton van Gelder wekelijks een column in het Rotterdams Dagblad over zijn inzichten en ervaringen als leraar en als arts over spiritualiteit en alternatieve geneeskunst. Vanaf het begin van verschijnen zijn deze colums uitgeknipt, ingeplakt, verzameld, besproken enz. in diverse centra en clubs, door huisartsen en hulpverleners aan patiënten en cliënten meegegeven, en door 'fans' naar familieleden en lezers over de hele wereld gestuurd.
Dit boek bevat een selectie van columns die zijn verschenen in de periode 1997-1998.
Van Ton van Gelder verschenen reeds eerder Energetische Meditatie (ISBN 90 6378 366 3) en De Lachende Boeddha, in samenwerking met Fiona de Vos, (ISBN 90 6378 449 X). Beide titels werden reeds meerdere malen herdrukt.

Vier vragen die je leven veranderenVier vragen die je leven veranderen - Byron Katie - Prijs 19,95
Uit het niets, als een verfrissende bries over een marktplein, komt Byron Katie met wat ze noemt The Work. Terwijl ze een doodgewoon leven leidde, begon Katie in toenemende mate depressief te worden, en gedurende tien jaar zakte ze steeds dieper weg in woede, wanhoop en gedachten aan zelfmoord.Dan, op een ochtend, wordt ze wakker in een staat van uitzinnige vreugde, vol van het besef van de wijze waarop haar lijden tot een einde werd gebracht. De vrijheid van dit besef heeft haar nooit meer losgelaten, en nu kun je, door Vier vragen die je leven veranderen, dezelfde vrijheid ervaren met behulp van The Work.The Work bestaat eenvoudigweg uit vier vragen die je, zodra je ze toepast op een specifiek probleem, in staat stellen datgene wat jou dwarszit in een totaal ander licht te zien. Zoals Katie het opmerkt: ‘Het is niet het probleem dat ons lijden veroorzaakt, het is onze gedachte over dat probleem.’Vier vragen die je leven veranderen laat je stap voor stap zien, door middel van verhelderende en levendige voorbeelden, hoe je zelf dit revolutionaire proces kunt toepassen. Je zult merken dat de mensen die met Byron Katie The Work deden, een breed scala van menselijke, herkenbare problemen hebben: van een echtgenote die op het punt staat haar man te verlaten omdat hij meer seks wil, een man met een baan op Manhattan die verlamd is van angst voor terrorisme tot een vrouw die rouwt over een sterfgeval in haar familie.

* De uitverkoop geldt zolang deze op de website van Mareiki wordt vermeld.

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web