Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Workshop Mood board maken: Ontdek wat jou werkelijk inspireert

Je kent het vast wel
Je hebt een leuk leven, een goede baan, fijne vrienden en familie, maar toch ontbreekt er iets. We hebben het vaak zo druk met onze dagelijkse bezigheden, dat het er niet van komt even stil te staan bij wat ons nu werkelijk voldoening geeft, om ons vervolgens af te vragen of we nog wel op 'het goede spoor' zitten.

Een mood board maken helpt
Vision board Mireille KnuimanHet maken van een mood board kan je helpen jouw dromen en verlangens weer helder te krijgen. Tijdens een mood board workshop neem je even afstand van je dagelijkse leven en van de eventuele barrières die jou in de weg staan je doelen te bereiken. Na afloop van de workshop ben je weer in contact met wat jou inspireert, heb je inzicht in wat er nog tussen jou en je droom in staat en ben je in staat met de verkregen inzichten en tips een begin te maken met het realiseren van je dromen.

Mireille's extra's: barrière doorbrekende coaching en een contract met jezelf
Bij Mireille gaat het niet alleen om het maken van een mood board. Een uitgebreide nabespreking is een standaard onderdeel van de workshop, bij een individuele workshop aangevuld met een korte coachingsessie. Je krijgt helder wat er eventueel nog tussen jou en jouw droom in staat en sluit vervolgens een contract met jezelf af.

Achtergrond van Mireille
Mireille heeft zo'n 10 jaar ervaring binnen het vakgebied human resources en heeft vanuit haar rol als Consultant Human Resources ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen en organiseren en faciliteren van workshops. Tijdens een burn-out, waarin zij zelf opnieuw op zoek ging naar wat haar inspireert, ontdekte zij de kracht van de mood board en gaf zij haar eigen leven een andere wending. Naast het faciliteren van de mood board workshops is Mireille als interim adviseur werkzaam binnen de vakgebieden human resources en marketing/communicatie, verzorgt zij de boekpromotie voor boeken op het gebied van bewustwording, is zij kinder- en tieneryogadocent en volgt zij momenteel een opleiding tot holistisch coach en therapeut bij Ananta Opleidingen.

Praktische informatie
De workshop kan zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd. Ook is het mogelijk om een workshop ‘op maat’ te verzorgen, bijvoorbeeld voor een groep vriendinnen ter gelegenheid van een verjaardag, vrijgezellenfeest of zomaar.

Individuele of groepsworkshop
Duur: 4 uur
Kosten: € 75,- individueel, € 45,00 per persoon bij 3 deelnemers (excl. eventuele reiskosten)
Locatie: Amsterdam of in overleg te bepalen

Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Mireille Knuiman, Coaching & Interim HR support.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web