Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Interactieve Bijeenkomsten over Spiritueel Ontwaken, Het Spel van Bewust-Zijn

Deze terugkerende ontmoetingen
Leven in Vrijheid - interactieve bijeenkomstenzijn voor hen die vanuit hun natuurlijke staat-van-ZIJN willen leven. Voor hen die merken dat hun leven aan het veranderen is en dat de manieren waarop ze voorheen dingen deden niet meer werkt. Voor hen die verlangen naar een leven vanuit liefde ipv vanuit lijden. Die de innerlijke roep naar huis voelen.

Tijdens deze samenkomsten
is er tijd voor vragen, voor stilte, voor energetische overdracht en voor oefeningen welke je laten ervaren Wie je Werkelijk bent, hoe het eruit ziet als je wakker wordt uit de droom en hoe het voelt te Leven vanuit innerlijke Vrijheid.

Soms wordt er iemand naar voren gehaald waarbij Vera intuned op de mechanismen die deze persoon belemmeren Vrij te zijn, zodat deze tot overgave kan komen. Hier leer je het open kanaal te zijn voor Bewustzijn dat als jou geleefd wil worden. Er is ruimte om alles wat zich in het Hier en NU voordoet te volgen. Zij zal je meenemen naar de plaats waar er altijd innerlijke Vrede heerst, naar je Ware natuur. Pijn en verdriet kunnen getransformeerd worden. Je zult een andere kijk krijgen op hoe dingen werkelijk zijn en leren de verkramping van de mind los te laten.

Leven in Vrijheid bedrijf logoBegeleid door Vera
Vera is een nieuwetijds spiritueel leraar met grote creativiteit. Zij spreekt heldere taal en gebruikt haar mediamieke gaven om de groep als geheel naar Eenheid te brengen. Zij helpt je de kennis over nondualiteit om te zetten in werkelijk leven vanuit je Essentie. Zij spreekt niet vanuit kennis, maar is ervaringsdeskundige en paranormaal intermediair tussen deze realiteit en Alomtegenwoordig Bewustzijn.

I'm here for you. We are here for each other. We are in this together. ~ Gangaji ~

Praktische informatie
De bijeenkomsten vinden doorlopend laats in Rotterdam, Utrecht, Breda en Nijmegen van 20.00 tot 22.30 uur. De eerstvolgende data zijn:

21 september in Nijmegen
22 september in Utrecht
  5 oktober in Rotterdam
12 oktober in Breda

Voor meer data en informatie kun je terecht op haar website. Ook kun je rechtstreeks contact opnemen met Vera Helleman, Leven in Vrijheid. Naast bijeenkomsten en workshops geeft Vera persoonlijke consulten in Breda en via skype.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web