Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Handige PSvergeetmeniet Organizing Box

En heb je staan stralen in de zomerzon?
PSvergeetmeniet organizing pakketwebshop 4a 2Waar je ook bent geweest de afgelopen maanden, Claudy Voskens hoopt van ganser harte dat je tot volle bloei bent gekomen in de warmte van de zon. Nu we richting eind september gaan worden de avonden al wat minder lang en gaan we heel langzaam richting de herfst. In die periode zal er geoogst worden op het land. Maar ook jij zult je vruchten plukken van alles wat je gezaaid hebt in het voorjaar. Dat betekent dat het een drukke periode zal worden. Handig als je dan goed kunt plannen en je werk overzichtelijk kunt houden. De PSvergeetmeniet® Organizing box voorzien van handige tools en praktische tips kan daarbij een uitstekend hulpmiddel zijn. Een kleine tip kan je al op weg helpen. Claudy wenst je mooie resultaten in een goed werkklimaat!

Om jouw opruimacties extra kracht bij te zetten
Is er de uitgebreide versie van de PSvergeetmeniet® : een Organizing-box. Een A3 bewaardoos met uitneembare trys inclusief een inspiratieboekje, luister CD, lint, Puur Doen ToDoblok, boek Ruimte geeft rust en een potlood met gum.

De PSvergeetmeniet® Organizing-box kostn € 55,00 per stuk.
Bij afname van 10 stuks ontvang je 1 dagdeel organizing cadeau!

Voor meer informatie over de PSvergeetmeniet® of hulp bij organiseren & opruimen van de werkplek kun je contact opnemen met Claudy Voskens van Puur Structuur en PSvergeetmeniet.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web