Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Workshop Jij, je intuïtie en je relatie

Wat maakt dat we de liefde aantrekken?
Relatie-innerlijk-wetenAls je al een geliefde hebt, hoe zorg je dan dat je relatie dynamisch blijft, diepgang heeft? Hoe gebruik je de belangrijke dimensie van intuïtie daarin? Met je intuïtie krijg je informatie door die niet altijd even voor de hand ligt. Hoe word je je bewust van jouw behoeften in de relatie, hoe maak je een fundament voor je relatie net zoals je dat doet met het bouwen van een huis?

Relateren is fijn, leuk, spannend maar zorgt ook vaak voor de nodige hobbels.
Door relaties in welke vorm dan ook word je heel erg geconfronteerd met je eigen gevoelens en overtuigingen en die van de ander.

Het leven geeft ook vele kansen om je in relaties te ontwikkelen.
Leer weer op een frisse wijze naar je relaties kijken en daar zowel je gevoel, ratio als intuïtie in te laten spreken. Relateren begint bij jezelf centraal te stellen en daarna de ander. Contact met de ander kan pas echt plaatsvinden als je jezelf echt kent en ook je eigen grenzen weet te bewaken. Vaak voelt je intuïtie al haarfijn aan wat er aan de hand is. Ken je het gevoel dat je het eigenlijk al wist maar er toch niet echt naar geluisterd hebt?

In de workshop Jij, je intuïtie en je relatie
.. maak je een start om te kijken naar wat je intuïtie en je gevoel je al over je relatie vertelt. Ook krijf je meer inzicht in relatiedynamieken. Deze workshop duurt 1 dag. Later zal er een vervolgworkshop komen.

Meer praktische informatie
Datum: 18 november 2012
Tijd: van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Baarn
Kosten: € 85,00

Carol is naast paragnost medium ook therapeut met specialisaties op het gebied van relaties en trauma! Voor inschrijving en meer informatie kun je contact opnemen van Carol van Eijck van Carol Ann.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web