Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Julejaar Agenda 2013

jullejaar-agenda-2013Ieder jaar verschijnt de Jule agenda (Juleagenda) in handig zakformaat. Altijd kleurrijk, boordevol informatie over de natuurlijke tijd en inspiratiebron voor jouw leven en rituelen. Dit jaar besteedt Tanja Hilgers in de agenda speciale aandacht aan de verbinding tussen mens en natuur via rituelen, krachtdieren en moestuinen.

De Julejaar Agenda 2013 draait net als de afgelopen zes jaar helemaal om het Julejaar 2013. Dit is een natuurlijke tijdsindeling van dertien maanden. Elke maand is vernoemd naar een godin, god, boom en thema. De Jule agenda inspireert mensen om de natuurlijke cycli te beleven en biedt een schat aan informatie. Belangrijke invloeden op de kwaliteit van tijd staan handig bij elkaar: de maanfases met de dierenriemtekens en de Galactische Tzolkin van de Maya. Natuurlijk ontbreekt de aansluiting met de ons zo bekende Gregoriaanse kalender niet. De kruidentabellen achterin de agenda geven handvaten voor ideale zaai- en oogsttijden en de werking van de kruiden.

De Julejaar Agenda 2013 kost € 15,45. Wil je een agenda voor je jezelf of een vriend(in)? Bestel hem via Onkruid Magazine.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web