Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Boek Vertrouwen, hoe intuïtie je leven verrijkt

Onderzoek toont aan dat 42% van alle Nederlanders buitenzintuiglijke ervaringen heeft.
Dat is bijna de helft! Toch wordt hier nauwelijks openlijk over gesproken. Mensen zijn bang om 'zweverig' te zijn of voor gek verklaard te worden. Petra Verhoef doorbreekt dit taboe en spreekt in haar boek 'Vertrouwen, hoe intuïtie je leven verrijkt' openhartig over haar ervaringen. Soms controversieel, maar vooral intrigerend en herkenbaar voor velen.

Petra Verhoef legde een lange weg af voordat ze in haar spirituele ontwikkeling stapte.
Sammacentrum boek VertrouwenNa een rationele opvoeding werd ze vertaler. Daarna schoolde ze om naar de IT. Hier werkte ze lange tijd, de laatste jaren als projectmanager bij een grote bank-verzekeraar. Toen ze RSI kreeg, besefte ze dat ze op het verkeerde spoor zat. Een radicale omwenteling was het resultaat. Ze volgde vele cursussen en opleidingen op intuïtief vlak, nam afscheid van haar baan in het bedrijfsleven en startte haar eigen bedrijf Samma, Centrum voor Ontwikkeling en Groei. Dit boek beschrijft de boeiende, intuïtieve ontdekkingsreis van Petra.

Vertrouwen, hoe intuïtie je leven verrijkt' is een puur autobiografisch werk.
Het bestaat voor het grootste gedeelte uit originele dagboekfragmenten, brief- en mailwisselingen en sms-berichten. Vele belangrijke spirituele onderwerpen passeren de revue, zoals hoogsensitiviteit, engelen en gidsen, buitenzintuiglijke ervaringen en tweelingzielen. De kracht van het boek zit in de nuchtere manier van vertellen en de authenticiteit van de inhoud. Als je er eenmaal aan begint, dan laat het je niet meer los.

Praktische gegevens:
Nederlands – Paperback
255 pagina's | Samma | 2012
ISBN: 978-90-818397-0-9
Prijs: € 17,95

Neem contact op met Petra Verhoef van Samma, Centrum voor Ontwikkeling en Groei voor het bestellen van het boek.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web