Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Room Spray Happy Famely van Moeder's Geuren

Moeders Geuren 20601 room spray happy family sElke kamer van het huis kan een mooie en verfijnde sfeer krijgen door een paar bescheiden spraytjes van deze luchtverzorger. De Lavendel soorten kunt u op het beddengoed of kussens sprayen voor een goede nachtrust, de warmere geuren zijn geschikt voor gordijnen, een muf tapijt of een natte hond en de bloemengeuren zijn een verademing op het toilet.
Happy Family is een prachtige biologische roomspray op basis van Lavendel en Aloë Vera met een heerlijk bloemenparfum van De Moeder’s Geuren.

Verkrijgbaar in verschillende geuren
Amber Goud, Boslavendel, Engelse Lavendel, Jasmijn Goud, Kaneel en Kruiden, Kerst, Le Perfume, Patchouli Goud, Rode Roos Goud.

Goed schudden voor gebruik!

Ingrediënten
Aloe barbadensis, Lavendula angustifolia Distillate, Hamamelis virginiana, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Lavandula officinalis, Lavandula hybrida , Benzoin Resin, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Essential Oils

De prijs van de 60 ml spray is € 14,96. Voor meer informatie en bestelling van wierook, spirituele cosmetica, Geur gels, Parfums en essentiële olieën ga je naar Moeder's Geuren.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web