Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Handcreme Engelen handen

Moeders Geuren 20301 Engelen Handen sDe handcrème Engelen Handen op basis van amandeltjes is een strelend genot voor je handen. De crème is voedzaam, hydraterend en is niet vettig. De inspirerende ingrediënten geven je handen de uiterlijke maar ook de innerlijke verzorging die ze nodig hebben om iets positiefs mee te kunnen geven aan alles wat zij aanraken. Een ideale verzorging voor handen die liefdevol willen zijn.

Alle producten van de Moeder's Spirituele Cosmetica zijn holistisch samengesteld, waardoor zij door elkaar gebruikt kunnen worden. De handcrème is zo zacht dat het ook als gezichtscrème gebruikt kan worden en de voetcrème als handcrème als je even onthand bent.

Biologisch, zuinig in gebruik, hydraterend
De lichaamscrèmes, lotions en body butter zijn alle biologisch en bestaan uit 50% Aloë Vera gel/sap. Zij zijn verrijkt met extracten van geneeskundige planten, voedzame plantaardige vetten en oliën, en vitamines. Zij zijn zeer geconcentreerd en daarom zuinig in gebruik. Zij dringen zeer snel in de huid door, omdat de huid altijd open staat voor de goedheid van Moeder Natuur en de huid intelligenter is dan wij vermoeden. De crèmes en lotions zijn zeer hydraterend en herstellen de vochtbalans. In het sap van Aloë Vera zitten liposomen die water hebben gebonden of opgenomen. De liposomen kunnen wel door de huid opgenomen worden (onze huid is waterafstotend en neemt geen water op; de term vochtinbrengende crème berust daarom op een misverstand).

Versterkt het zelfhelend vermogen
Vanwege de lichaamsidentieke stoffen in de lichaamscrèmes, lotions en body butter wordt de huid tot in de diepere lagen verzorgd. Zij versterken het zelfhelend vermogen van de huid, waardoor er op termijn minder crème of lotion nodig is.

Al onze cosmetica is geschikt voor de gevoelige huid. De Moeder's Spirituele Cosmetica kalmeert de huid eerst*, vervolgens helpt zij de huid zich te herstellen en als laatste onderhoudt en verzorgt zij de geharmoniseerde en versterkte huid. Allergie is de schreeuw van de huid. De Moeder's Spirituele Cosmetica is het kalmerende antwoord. Zij geeft je huid haar stem terug :).

*de eerste reactie van de huid kan schrik zijn, omdat het gewend is om in contact te komen met stoffen die haar beschadigen. Kort daarop zal de huid voelen dat de ingrediënten van de Moeder's Spirituele Cosmetica haar helpen en goed doen. De reactie stopt en de huid kalmeert.

Ingrediënten
Aloe Barbadensis (Aloe) Juice, Elaesis Guineesis (Palm) Oil , Kosher Vegetable Glycerin, Emulsifying Wax NF, Palm Stearic Acid, Vanilla Planifolia (Vanilla) Extract, Vitis Vinifera (Grapeseed) Oil, Phenoxyethanol, Xanthan Gum (Polysaccharide Gum), Mannan, Prunus Amygdalus (Bitter Almond) Essential Oil, Tetrasodium EDTA, Citric Acid

Verkrijgbaar in verschillende geuren
De thema’s waarvan je de hele dag kunt genieten en die je met je mee draagt zijn Vertrouwen, Roos van Liefde en Aartsengel Michael (60 ml verpakking. De 120 ml verpakking isverkrijgbaar in de geuren Aartsengel Gabriël, Aartsengel Rafaël, Jasmijn voor heelheid, Roos van Liefde, Vertrouwen, Wellness.

De prijs van de 60 ml verpakking is € 14,95 en is voor de 120 ml verpakking € 24,95. Voor meer informatie en bestelling van wierook, spirituele cosmetica, Geur gels, Parfums en essentiële olieën ga je naar Moeder's Geuren.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web