Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Magische Maya Meditatie-avond

21 december 2012 is een magische datum.
De grootste cyclus van de Maya-kalender loopt dan af en begint aan een nieuwe wende. Ook astronomisch is het een fascinerende datum: de aarde, zon en het middelpunt van de melkweg staan op één lijn, precies op midwinter. Dit gebeurt slechts één keer per 25.800 jaar. Een zeldzaamheid dus en een dag om bij stil te staan

Tijdens de Magische Maya Meditatie-avond gaan we ons middels meditatie verbinden met deze zeer speciale energie. We ervaren de kracht van de aanwezige energie en kijken terug op de afgelopen periode. We gaan zien wat deze ons allemaal gebracht heeft. Daarna kijken we vooruit naar het komende tijd en zetten onze wensen, verwachtingen en hoop neer. We sluiten de avond af met een uitgebreide heling voor de aarde.

Een avond van meditatie, verdieping en het delen van ervaringen met gelijkgestemden, toegankelijk voor iedereen, zowel volwassenen als kinderen.

samma centrum petra verhoefPraktische informatie
Datum: vrijdag 21 december 2012 
Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur 
Locatie: Mec Spirit, Javalaan 24, 3742 CP Baarn 
Prijs: 15 euro (volwassenen), 7,50 (kinderen)

Meld je van tevoren aan voor de lezing via Samma, Centrum voor Ontwikkeling en Groei.

Hieronder twee links ten aanzien van 21 december:
http://www.december212012.com/ (een algemene uitgebreide site, in het Engels) 
http://www.natuurlijketijd.nl
(de site van Peter Toonen, Nederlands)


Wie is Petra Verhoef?
Petra Verhoef legde een lange weg af voordat ze in haar intuïtieve ontwikkeling stapte. Na een rationele opvoeding werd ze vertaler. Daarna schoolde ze om naar de IT. Hier werkte ze lange tijd, de laatste jaren als projectmanager bij een grote bank-verzekeraar. Toen ze RSI kreeg, besefte ze dat ze op het verkeerde spoor zat. Een radicale omwenteling was het resultaat. Ze volgde vele cursussen en opleidingen op intuïtief vlak, nam afscheid van haar baan in het bedrijfsleven en startte haar eigen bedrijf Samma, Centrum voor Ontwikkeling en Groei.
 
Petra heeft een praktijk als energetisch therapeut, geeft lezingen, workshops en opleidingen en heeft een eigen radio-programma bij  internet-radiostation www.tvnr.nl.

Petra schreef het boek  'Vertrouwen, hoe intuïtie je leven verrijkt', waarin ze haar persoonlijke intuïtieve ontdekkingstocht beschrijft. Bij de lezing is het boek tegen contante betaling verkrijgbaar. U kunt het boek dan uiteraard ook door de auteur laten signeren.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web