Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Workshop Energetisch Healen

Samma Centrum Workshop Energetisch HealenDeze workshop is speciaal bedoeld voor diegenen die in het verleden deel hebben genomen aan de workshop Intuïtie & Energie. Tijdens de workshop Intuïtie & Energie heeft u uw eigen intuïtie leren ontdekken. In de workshop Healing gaan we hiermee verder. Nu richten we ons niet op het verkrijgen van informatie via het energieveld van de ander (reading), maar gaan we aan de slag om energie door te geven aan de ander. Tijdens de vier avonden van de workshop leert u wat een healing inhoudt en gaan we diverse manieren van healing toepassen.

Wat is healing?
De term 'healing' is Engels en betekent 'genezing'. Er valt een breed scala aan benaderingen en technieken onder deze verzamelnaam. Bij Energetisch Healen gebruiken we healingsenergieën om genezingsbevorderend te werken.

Bij welke problemen kan healing worden toegepast?
Elk lichamelijk of gezondheidsprobleem kan positief beïnvloed worden door een healing. Maar healing is niet beperkt tot deze categorie. Angsten en andere psychische of emotionele klachten reageren eveneens goed op healing. Healing is ook heel geschikt voor kwesties met betrekking tot levenspad, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Kwesties die steeds terugkomen in iemands leven zijn eveneens goede onderwerpen voor een healing.

samma centrum petra verhoefPraktische informatie
Docent: Petra Verhoef
Duur: van 20.00 uur tot 21.30 uur
Data workshop: 10 januari, 24 januari, 14 februari, 7 maart 2013
Locatie: de praktijkruimte van Samma in De Meern
Groepsgrootte: maximaal 8 personen
Ingangseisen: Workshop Intuïtie & Energie gevolgd hebben of elders een soortgelijke workshop gedaan hebben
                          Kosten: € 175,00

Neem contact op met Samma, Centrum voor Ontwikkeling en Groei voor meer informatie en inschrijving.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web