Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Basiscursus Astrologie

Enfys HorescoopDe meeste mensen weten wel wat hun sterrenbeeld is, maar de ene waterman is de andere niet. Dit is komt o.a. door de posities van de andere planeten in de horoscoop. Astrologie kan helpen inzicht te krijgen in aanleg en behoeften, maar bijvoorbeeld ook valkuilen.

Basiscursus Astrologie
In deze basiscursus leer je de betekenissen van de dierenriemtekens en de planeten, maar ook van de huizen, die de horoscoop veel persoonlijker maken. Je leert ook de betekenis van de planeten in de diverse tekens en huizen en de betekenis van de tekens waar de huizen in staan. Tijdens deze basiscursus wordt uitgelegd wat astrologie is en wordt een uitleg gegeven van de horoscoopfactoren waar een astroloog mee werkt. Dit zijn de dierenriemtekens met hun onderverdeling in elementen en kruizen, planeten en huizen.

Aan het einde van deze basiscursus ben je in staat een eenvoudige uitleg van een geboortehoroscoop te maken. Je werkt tijdens de cursus met je eigen horoscoop en met die van de groep.

Aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 10

Kitty Hekelaar pasfotoPraktische informatie
Docent: Kitty Hekelaar, Enfys Tera Mai Healing
Locatie: Be Yourself Delft
Data: maandag 14 januari, 4 en 25 februari, 11 en 25 maart, 8 en 22 april en 6 mei 2013
Tijd: van 19.30 uur tot 22:00 uur
Kosten: € 175

Voor meer informatie en inschrijving kun je via deze link terecht bij Kitty Hekelaar, Enfys Tera Mai Healing.

Wil je graag weten wat jouw horoscoop over jou kan vertellen maar heb je (nog) niet de behoefte zelf te leren hoe je een horoscoop leest? Dan kun je ook altijd voor een astrologisch consult langs komen, in december zelfs met korting.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web