Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Basiscursus Natuurgeneeskunde

Kitty Hamelijnck pasfotoVeel mensen willen een eigen natuurgeneeskundige praktijk beginnen of hebben al een eigen praktijk, maar willen altijd blijven bijscholen. Het is altijd fijn om een dosis basiskennis te hebben over de Natuurgeneeskunde waar je altijd uit kunt blijven putten en van waaruit je gemakkelijker een specialisatie kunt kiezen.

In deze cursus komen allerlei facetten van de natuurgeneeskunde aan bod. Het ene wat uitgebreider dan het andere. Deze cursus richt zich voornamelijk op het energetisch systeem van de mens, dus de chakra’s, de aura en de meridianen.

Wat je o.a in deze cursus leert is magnetiseren via de chakra’s. Zomaar een handoplegging is wel prettig, maar niet altijd even doeltreffend. Er zijn namelijk bepaalde plaatsen waar je deze energie veel gemakkelijker in en uit het lichaam kunt halen, zodat je veel doeltreffender te werk kunt gaan en dus ook veel sneller resultaat hebt. Deze plaatsen heten chakra’s, het zijn dus een soort ‘toegangspoorten’ van ons energetisch systeem.

Vanuit mijn praktijkervaring leer ik jullie allerlei doeltreffende behandelingen die je direct in de praktijk kunt toepassen. Het zijn behandelingen die een behoorlijke impact hebben op iemands energetisch systeem, je kunt er dus om te genezen veel mee bereiken in een korte tijd.

Daarnaast geef ik jullie veel theoretische kennis die je nodig hebt in je praktijk. Je krijgt informatie over het opzetten van een praktijk. Hoe je het moet aanpakken, hoe je je het beste kunt opstellen en ervaringen vanuit de praktijk leren je wat je beter wel en niet kunt doen.

Ik werk graag praktijkgericht, dus alles is direct praktisch toepasbaar. Handig als je al een praktijk hebt.
Als je deze cursus alleen zou willen doen voor jezelf en om mensen in je directe omgeving mee te helpen als dat nodig is, dan kan dat natuurlijk ook heel goed.

 Welke onderwerpen komen aan bod in deze cursus?

-          Magnetiseren en Vitaliseren
-          Chakraleer
-          De Aura
-          Het werken met kleuren
-          Massagetechnieken
-          Psychosomatiek
-          Emoties
-          Voelen – denken
-          De anamnese
-          Persoonlijke groei
-          Het opzetten van een eigen praktijk

Manier van lesgeven:

De manier van lesgeven is persoonlijk en uniek. Mijn visie op het therapeut zijn is dat je geen goede therapeut kunt zijn als je jezelf niet kent. Je kwaliteiten, maar ook je beperkingen. Daarom wordt er ook veel aandacht besteed aan bewustzijnsbevorderende oefeningen, waardoor je deze cursus ook kunt gebruiken voor persoonlijke groei.

Praktische informatie:

De lessen worden gegeven op 10 vrijdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur, behalve de afsluitende les met het examen, deze is van 13.00 tot 16.00 uur.  De lessen worden gegeven aan de Hooglandstraat 117 te Rotterdam.

Data:
25 januari, 15 februari, 8 en 29 maart, 26 april, 17 mei, 7 juni 2013.
Zomervakantie in juli en augustus.
13 september, 11 oktober en examen en afsluiting op 8 november 2013.

Kosten:
€ 1.100,= incl. 21 % BTW
Voor mensen met een praktijk zijn dit beroepsmatige kosten en kunnen deze dus als dusdanig opgegeven worden bij de belasting. Gespreide betaling is mogelijk in 4 termijnen van 280,= of 11 termijnen van 105,=.

Wil je verder na deze cursus?

De totale Cursus Natuurgeneeskunde bestaat uit 3 jaar, dus:
-  Basiscursus
-  Gevorderdencursus
-  Mastercourse

Tijdens de basiscursus krijg je aanvullende informatie omtrent de gevorderdencursus en de mastercourse. Ieder jaar wordt afgesloten met een examen en eventueel dus ook met een diploma. Je bent niet verplicht alle drie de jaren te volgen, maar je mag ook stoppen na de Basiscursus of de Gevorderdencursus. Dat bepaal je uiteraard zelf.

Voor aanvullende informatie of aanmelding kun je terecht bij Kitty Hamelijnck, Gopala Natuurgeneeskunde in Rotterdam.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web