Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Workshop Pendelen

ohm praktijk pendelPendelen, ook wel radiësthesie genoemd
Pendelen is simpelweg het laten beantwoorden van een vraag door middel van een pendel boven een voorwerp, pendelkaart of pendelkleedje. Een pendel is een metalen, houten of stenen gewichtje aan een dunne ketting of draad.

Werken met een pendel is een wetenschappelijke kunst
Het is geen hocus pocus gedoe. Het is een middel om de kloof tussen de analytische en de intuïtieve kant in onszelf te overbruggen.

Workshop Pendelen
We beginnen de workshop met het maken van een eenvoudige pendel. Materialen daarvoor worden door Marie-José meegenomen en zijn in de prijs inbegrepen. Het tweede gedeelte van de workshop bestaat uit de basishouding die nodig is om goed te kunnen pendelen. Het derde en tevens laatste deel gaan we aan de slag met diverse pendelkaarten (charts). Met gerichte opdrachten ga je onder begeleiding van Marie-José aan het oefenen met de pendel.

Tijdens dit laatste deel leer je werken met de pendel voor jezelf en anderen. De pendel kun je gebruiken om bijv. blokkades en storingen op te zoeken maar ook om deze op te lossen. De pendel werkt dan naast testmiddel ook als transformator.

MJ290311sPraktische informatie
Datum: 30 januari, van 19.30 uur tot 22.00 uur
Kosten: € 40,00
Locatie: Centrum de Bron, Cuijck

Voor informatie en aanmelding kun je terecht bij Marie-José Thijssen, Ohm Praktijk.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web