Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Workshop Bescherm Uzelf

Inleiding
Samma Bescherm uzelfDe mens bestaat uit meer dan zijn lichaam alleen. Om ons heen bevindt zich een soort ruimte, die we het energieveld noemen. Indien je in contact komt met een ander persoon, ontstaat er een verbinding tussen de energievelden van beide personen. Als het contact beëindigd wordt, is het de bedoeling dat deze verbinding weer verbroken wordt. Soms blijft er echter wat energie van de ander achter: je energieveld raakt dan “vervuild”. Vooral mensen in hulpverlenende beroepen en personen die erg gevoelig zijn voor de emoties van anderen, kunnen hier last van hebben.

Kenmerken vervuiling
In de praktijk van Samma komen regelmatig cliënten waarvan het energieveld vervuild is geraakt. Verschijnselen die zich hierbij voor kunnen doen, zijn:

- Regelmatig last van hoofdpijn;
- Plotseling opkomende moeheid. Het gevoel alsof ineens alle kracht en energie uit je wegloopt.
- Onverklaarbare wisselingen van emoties, zonder aantoonbare reden.
- Algeheel gevoel van onbehagen: het gevoel dat je 'niet jezelf bent'
- Fysieke klachten die je niet herkent, maar die één van de mensen waar je mee in contact bent geweest, wél had.

De workshop
Het is erg vervelend als je van bovenstaande verschijnselen last krijgt. Bovendien is het niet nodig. Door middel van een eenvoudig stappenplan, dat je maximaal 15 minuten per dag kost, kun je dit zelf leren voorkomen. In de workshop Bescherm Uzelf leer je herkennen of je energieveld vervuild is en indien dit het geval is, hoe je dit kunt oplossen en voorkomen voor de toekomst.

Tijdens de workshop wordt met elk van de deelnemers een afspraak gemaakt voor een individuele sessie in de praktijk van Samma. In deze sessie wordt je energieveld grondig bekeken en eventuele resterende vervuiling verwijderd. Deze individuele sessie is in de prijs van de workshop inbegrepen. Om ervoor te zorgen dat iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht krijgt, is de groepsgrootte maximaal zes personen.

samma centrum petra verhoefPraktische informatie
Docent: Petra Verhoef
Datum: 12 maart 2013
Duur: van 20.00 uur tot 22.00 uur + 1 individuele sessie
Locatie: de praktijkruimte van Samma in De Meern
Groepsgrootte: maximaal 6 personen
Kosten: € 90,00

Neem contact op met Samma, Centrum voor Ontwikkeling en Groei voor meer informatie en inschrijving.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web