Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Elfjes om te Aarden - Spirituele Massageolie

Moeders geuren Elfjes om te aarden m-2Elfjes om te aarden massage olie is een genot voor degene die gemasseerd wordt maar ook voor de masseur of masseuse. De wortels en houtoliën in deze huid en massage olie helpen je om te gronden/aarden, om dichter bij jezelf te komen.

Alle producten van de Moeder's Spirituele Cosmetica zijn holistisch samengesteld, waardoor zij door elkaar gebruikt kunnen worden.

De olie wordt snel door de huid opgenomen.
De huid herkent de ingrediënten van de olie als herstellend, voedend en beschermend en opent zich volledig om de olie te ontvangen. De massage olie is sterk geconcentreerd en dus zuinig in gebruik. Hij kan verder verdund worden met soya olie als je dat wilt.

Ook als gezichtolie te gebruiken
De olie is zo vriendelijk en voedend dat hij ook prima als gezicht- en huidolie gebruikt kan worden. Je kunt af en toe een klein beetje van deze olie gebruiken in plaats van een nachtcrème. Het is ook heel goed voor de hoofdhuid om een paar keer per maand 's avonds voor het slapen gaan, wat massage olie op de hoofdhuid te masseren, dan te gaan slapen en de volgende ochtend pas je haren te wassen. Een waar geschenk voor huid en haar!

Verkrijgbaar in verschillende thema's
Er zijn verschillende thema’s bij Elfjes om te Aarden, zoals Ontspanning, Goedheid, Moed, Verantwoordelijkheid, Aartsengel Michael, Wellness en Vertrouwen.

Deze massage oliën zijn een heel mooi alternatief voor masseurs en masseuses die intolerantieopbouw en intolerantieverschijnselen hebben ontwikkeld.

Ingrediënten: Carthamus Tinctoorius (Safflower) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel, Prunus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Aloe Barbadensis (Aloe) Oil, Glycine Soja (Organic) Oil, Tocopherol (Vitamin E), Oenothers Biennis (Evening Primrose), Rosa Mosqueta (Rosehip) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oleoresin, Cananga Odorata Genuina, Pogostemon Cablin, Cedrus Deodara, Aniba Roseodora, Azadirachta Indica (Neem) Oil

De prijs van de 30 ml verpakking is € 5,95 en is voor de 120 ml verpakking € 19,95. Voor meer informatie en bestelling van wierook, spirituele cosmetica, Geur gels, Parfums en essentiële olieën ga je naar Moeder's Geuren.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web