Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Cursus Ruim je rommel op!

Sterre GroenendijkEen cursus over wegen naar meer innerlijke vrijheid,helderheid en ruimte in je huis en leven. Heb je rommel in je huis, chaos in je hoofd en voelt het alsof rommel je tegen houdt om te doen in je leven wat je wilt? Lees dan vooral verder.

In de cursus ‘ruim je rommel op!’ gaan we hier actief mee aan de slag.  We gebruiken hiervoor een krachtige methode die helpt om beperkende emoties en overtuigingen te neutraliseren, namelijk EFT. Daarnaast ga je onderzoeken wat je werkelijke waarden zijn. Het doel hiervan is om duidelijkheid te creëren over wat voor jou wel en geen rommel is. We onderzoeken wat de oorzaken van verschillende soorten rommel -mentaal, emotioneel en fysiek- zijn. We pakken deze oorzaken aan en geven praktische tips om de verschillende soorten rommel op te ruimen.

Programma per avond
Om een indruk te krijgen van wat er behandeld wordt in de cursus:

Dag 1: Introductie: Wat verstaan we onder rommel? Introductie in EFT. Onderzoeken naar welke waarden je wilt leven en naar welke je werkelijk leeft.

Dag 2: Emotionele ballast: Welke emoties belemmeren je om naar je waarden te leven? Hoe kan je er mee omgaan en deze belemmeringen transformeren.

Dag 3: Mentale ballast: Welke overtuigingen en gedachten belemmeren je om naar je waarden te leven? Hoe kan je er mee omgaan en deze belemmeringen transformeren.

Dag 4: Fysieke rommel: Praktische tips om op te ruimen en je leven te organiseren. Onderzoek en aanpak waarom je deze meestal niet toepast.

Dag 5: Lichamelijke ballast: Rommel in relatie tot stress en overgewicht.

Dag 6:  Formuleren van je levensvisie. Wat staat er nog in de weg om hiernaar te leven. Op deze dag is extra veel ruimte voor inbreng van de deelnemers.

Praktische informatie
Duur en tijdstip: 6 maandagavonden van 19.15 tot 22.00 uur
Data: 22 en 29 april, 6, 13,20 en 27 mei 2013
Maximum aantal deelnemers: 8
Locatie: Bilthoven
Kosten: € 225,00, inclusief koffie/thee en werkboek.

Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Je betaald dan wel € 5,00 administratiekosten.

Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met Sterre Groenendijk van Praktijk Sterre Groenendijk.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web