Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Biotensor uit eigen Atelier naar jouw wens gemaakt

De biotensor zou eigenlijk in geen enkel huishouden mogen ontbreken.
Je kunt namelijk snel en eenvoudig testen welke voeding gezond is, welke voeding nog geschikt voor consumptie is. Ook kun je testen of er nog extra vitaminen en/of mineralen nodig zijn. Kinderen kun je testen waarom ze op een bepaald moment druk of juist in zichzelf gekeerd zijn.

In handen van een geoefend gebruiker is de biotensor een uniek instrument voor het testen van energetische toestanden en functies. Zo kun je de biotensor bijvoorbeeld benutten voor het lokaliseren van energetische en magnetische velden in de natuur, in het menselijk lichaam en in/bij allerhande elektrische apparaten.

Het universum bestaat uit trillingen
Alles, maar dan ook alles, heeft een eigen trilling. De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Het gebruik van de biotensor is in zeer korte tijd te leren.

Jochtom BIOTENSER

 

De Biotensors komen uit eigen atelier
Dat wil zeggen dat ze door de eigenaar zelf ontworpen en gemaakt worden. De biotensors zijn van geselecteerde materialen gemaakt en worden in het atelier op maat gemaakt of aangepast naar de wens van de klant. Je kunt kiezen tussen een biotensor met:

• Houten handvat (Ø 12 mm): diverse modellen
• Aluminium handvat Ø 12 mm met aansluiting Ø 4mm voor bv. testsnoer
• Roestvrij stalen of verenstalen draad van Ø 1.0 mm
• Messing en stalen en aluminium ring met topgewicht van 4 tot 6 gram
• Combinatie van messing en aluminium ring. Alleen op verzoek.

Prijzen vanaf €19.95 exclusief verzenden.

Nieuw zijn de de Messing en Bronzen Biotensers voor de hoog en Super hoog gevoeligen. De prijzen zijn laag te noemen: de Messing, een vast model, is er al voor € 49,00 en de verstelbare voor slechts € 59,00. Bij de Bronzen modellen zijn er de 2 verschiullende dikte"s deze kosten slechts € 69,00 en 79,00 verstelbaar. De messing en de Bronzen worden geleverd in een beschermkoker.

Voor meer informatie klik hier: Jochtom Biotensors & Wichelroedes.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web