Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Voetcrème - Aardse voeten

Moeders Geuren Aardse Voeten mDe voetcrème Aardse Voeten is een genot voor de voeten.
Het geeft energie aan (vermoeide) voeten en zorgt voor een goede doorbloeding, wat extra belangrijk is voor voeten met kloven en oudere voeten. Het is de ideale pedicure assistent, want het werkt tevens goed tegen zweetvoeten en tegen schimmelproblemen. Breng deze voet crème ’s morgens aan en je werkdag wordt veel leuker en misschien wel spannender.

De thema’s
...waarvan je de hele dag kunt genieten en die je met je mee draagt zijn Energie, Ontspanning en Aartsengel Michael.

Kenmerken
De lichaamscrèmes, lotions en body butter zijn alle biologisch en bestaan uit 50% Aloë Vera gel/sap. Zij zijn verrijkt met extracten van geneeskundige planten, voedzame plantaardige vetten en oliën, en vitamines. Zij zijn zeer geconcentreerd en daarom zuinig in gebruik. Zij dringen zeer snel in de huid door, omdat de huid altijd open staat voor de goedheid van Moeder Natuur en de huid intelligenter is dan wij vermoeden. 

De crèmes en lotions zijn zeer hydraterend en herstellen de vochtbalans. In het sap van Aloë Vera zitten liposomen die water hebben gebonden of opgenomen. De liposomen kunnen wel door de huid opgenomen worden (onze huid is waterafstotend en neemt geen water op: de term vochtinbrengende crème berust daarom op een misverstand.

Vanwege de lichaamsidentieke stoffen in de lichaamscrèmes, lotions en body butter wordt  de huid tot in de diepere lagen verzorgd. Zij versterken het zelfhelend vermogen van de huid, waardoor er op termijn minder crème of lotion nodig is.

Al de cosmetica van deze lijn is geschikt voor de gevoelige huid.
De Moeder's Spirituele Cosmetica kalmeert de huid eerst*, vervolgens helpt zij de huid zich te herstellen en als laatste onderhoudt en verzorgt zij de geharmoniseerde en versterkte huid. Allergie is de schreeuw van de huid. De Moeder's Spirituele Cosmetica is het kalmerende antwoord. Zij geeft je huid haar stem terug.

*de eerste reactie van de huid kan schrik zijn, omdat het gewend is om in contact te komen met stoffen die haar beschadigen. Kort daarop zal de huid voelen dat de ingrediënten van de Moeder's Spirituele Cosmetica haar helpen en goed doen. De reactie stopt en de huid kalmeert.

Ingrediënten: Aloe Barbadensis (Organic Aloe) Juice, Rosa Damascena (Rose) Distillate, Cocos Nucifera (Organic Coconut) Oil, Emulsifying Wax NF, Palm Stearic Acid, Kosher Vegetable Glycerin, Vitis Vinifera (Grapeseed) Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Tocopherol (Vitamin E), Phenoxyethanol, Acetic Acid (White Vinegar), Essential Oils, Prunus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Oil, Xanthan Gum (Polysaccharide Gum), Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Extract, Mannan, Salix Nigra (Organic Black Willowbark) Extract, Azadirachta Indica (Neem) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oleoresin, Tetrasodium EDTA, Citric Acid

De creme is er in 60 ml (€ 14,95) en 120 ml (€ 24,95).

Voor bestellen en meer producten uit deze lijn: Moeder's Geuren - Almere

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web