Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Munay-Ki Inwijdingen Workshop

sweet new beginning - machu pichuMunay-Ki
De Munay-Ki bestaan al ontelbare jaren en vindt haar oorsprong bij de Inca’s. Het is het Incapad naar verlichting en wereldvrede, bestaand uit negen inwijdingen. De kracht van de Munay-Ki is het ontwaken en verdiepen van de enorme liefdeskracht die binnen in je eigen hart zit. Liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen.

Achtergrond
De sjamanen van de Q’eros, de laatste nog traditioneel levende afstammelingen van de Inca’s uit het Andesgebied van Peru, hebben de Munay-Ki aan ons gegeven. De Munay-Ki verkondigt de boodschap van een nieuw tijdperk. Net zoals in veel Heilige boeken voorspeld was, beleven we nu het einde van een cyclus met oorlogen, natuurrampen, honger en armoede. We kunnen deze periode zien als een overgang naar een nieuw tijdperk. Bekend onder vele namen: New Age, Aquarius of zoals de Bijbel zegt het 10000 jarige Vredesrijk. De Inca’s voorspellen deze periode als de Vijfde Zon, het Gouden Tijdperk van wereldvrede en harmonie. De overgang van Homo Sapiens naar Homo Luminus, de verlichte mens. Muany-Ki geeft met haar negen inwijdingen handvatten om deze Nieuwe Tijd in praktijk te brengen. In je dagelijks leven, waar je hier en nu bent.

Wanneer is het jouw tijd voor de Munay-Ki inwijdingen?
De Munay-Ki roept je, het is alsof iets binnen in je opspringt en “Ja, ik wil!” zegt. Wanneer je die innerlijke drang in jezelf voelt, dan ben je er aan toe om de initiaties te ondergaan.

De Workshop: ontvang de 9 Munay-Ki inwijdingen
Hoey-Sian geeft de initiaties door in negen workshops. In de workshops maak je kennis maken met het gedachtegoed van het Inca sjamanisme en ga je er mee aan het werk. Je leert een gewijde ruimte te creëren, je leert je bewust te worden van energievelden. Je eigen persoonlijke heilige ruimte te creëren, vullen, legen en beschermen. Je leert over de elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht, de Krachtdieren, de vuurceremonie, hoe jij je zaadjes voedt en nog veel meer.

In elke workshop maak je kennis met de meest essentiële onderdelen van het Inca sjamanisme, brengt Hoey-Sian haar kennis en ervaring over en doe je verschillende meditaties. Elke week ontvang je een nieuwe inwijding. Deze inwijdingen zullen zowel door Hoey-Sian als door oud-cursisten van haar worden doorgegeven. Op deze manier kun jij na het volgen van alle 9 workshops, het doorgeven van de initiaties zelf gaan ervaren.

Je krijgt ook het boekje “2012 … en daarna?” van Paul Liekens en José de Graaf. Hierin wordt op een mooie en heldere wijze de Munay-Ki beschreven en uitgelegd zodat je een mooi naslagwerk hebt tijdens de negen weken van initiaties. Na de laatste initiatie ontvang je een inwijdingsteen (Pi stone) waarmee jij de Munay-Ki weer kunt doorgeven. Tot slot krijg je een hand-out waarin beschreven staat hoe de initiaties door te geven.

sweet new beginning - hoey-sianErvaring van Hoey-Sian zelf
Hoey-Sian vertelt: "Mijn eigen ervaring is dat na mijn Munay Ki inwijdingen in 2009 mijn persoonlijke ontwikkeling op een andere manier verder ging. Het wezenlijke verschil is dat ik gestopt ben met mijzelf te moeten veranderen; vanuit mijn hoofd. En het vinden en willen veranderen van 'mijn' anderen om mij heen. Theoretisch wist ik dat natuurlijk allemaal wel; verander de wereld en begin bij jezelf, heb je zelf lief, accepteer elkaar en laat de ander in zijn waarde, moeten wordt mogen, etc. etc. Alleen leek de praktijk mij telkens een spiegel voor te houden dat ik niet echt opschoot. Herkenbaar? Dan zou Munay-Ki iets voor jou kunnen zijn.

Voor mij heeft de Munay-Ki een transformatieproces voortgebracht vanuit liefdevolle acceptatie vanuit mijn hart voor mezelf en dankbaarheid voor het Leven. Het voelt aan als letterlijk met de stroom meegaan. Alsof de verdieping van mijn innerlijke bewustwording in een stroomversnelling raakte en mijn groeipad naar heelheid voortgestuwd wordt door een liefdevolle, krachtige ondersteuning met tussendoor rustig water om op adem te komen en te genieten van de verwondering over het Leven en mijzelf."

Praktische informatie
Workshopserrie in Castricum : 2, 9, 16, 23 en 30 september, 7, 14, 28 oktober en 4 november
Workshopserrie in Schipluiden: 5, 12, 19, 26 september, 3, 10, 17, 31 oktober en 7 november
Tijd: s' avonds
Kosten: € 40,00 per avond, totaal € 360,00.

Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht bij Hoey-Sian Brouwers, Sweet New Beginning.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web