Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Mid-zomerfeest 29 juni 2013

VakantieAnders-MidzomerfeestHet Midzomerfeest
is in het openingsweekend van de acht (8) zomerweken in de Ardennen van VakantieAnders. Het 20e jaar waarin de zomerweken met alle worskshops en cursussen plaatsvinden.

Het Mid-zomerfeest viert de langste dagen van het jaar en de start van de zomerweken in de Ardennen. Een feest met een zonnewende ritueel, djembe , vuurshow, dans met DJ, muziek, kampvuur, een speciale gast en bijzondere ontmoetingen! Een verblijf in de prachtige natuur van de  Ardennen vol ontmoetingen en veel belevingen, echt iets om naar uit te kijken!

Amara Diabate zal met zijn djembe spel en ons uitdagen tot afrikaanse dansen.
Carla Mazzaze zorgt voor massages en een rituele voetenwassing, Wendy Vorstenbosch zal mooie liederen ten gehore brengen bij het kampvuur, Luc Uiterwijk kan je meenemen in een familieopstelling, Hannie Leijssen draagt bij aan het zonnewende ritueel en Dr Love is ook aanwezig! Frenk van der Leij zal een spetterende vuurshow geven als de nacht van de Midzomeravond invalt!

Het Midzomerfeest gaat van start op zaterdagmiddag met het diner t/m het ontbijt op zondag. Op veler verzoek is er inmiddles een anvullend programma gemaakt.

Programma

Zaterdag 29 juni:
- tussen 15-17 uur aankomst
- 18 uur diner
- 19.30 uur opening feest met rituelen en… verrassingen, kampvuur, muziek,DJ en dans, feest
   tot in de kleine uurtjes.

Zondag 30 juni:
- 8.00 uur yoga
- 9.00 ontbijt
Einde Midzomerfeest.

Overnachten is mogelijk in eigen kampeermiddel of een te huren verblijf in tipi, yurt of pipowagen.

NB Wil je langer bijven? Kijk dan naar het aanvullend programma tot en met woensdag of blijf de hele eerste Ardennen week bij VakantieAnders!

Prijzen
Het gehele Midzomerfeest incl diner, feest, overnachting in eigen kampeermiddel, deelname aan yoga sessie en het ontbijt kost € 65,00 per persoon.

Heb je een gratis toegangskaart dan kun je gratis deelnemen aan het feest.
Wil je deelnemen aan het diner, overnachting in eigenkampeermiddel, yoga en ontbijt dan betaal je slechts € 30,00 per persoon. Vul wel de code in op je inschrijfformulier via de website van VakantieAnders!

Overnachten in een groeps tipi / yurt of grote tent kan ook zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Dat kost € 5,00 per persoon. Dit is mogelijk voor 1 nacht. Geef dit aan bij reservering.

Voor aanmelden en reserveren ga je naar de website van VakantieAnders

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web