Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Wat heeft jouw droom je te zeggen?

DreamCoaching logoVraag je je dat weleens af?
Dat is niet voor niets, want een droom vertelt net zo goed een verhaal als wij mensen dat in woorden vertellen. Dromen geven aanwijzingen en inzichten op een heel symbolische wijze weer. Ze gebruiken een andere taal en wanneer je die leert verstaan gaat er een wereld van informatie voor je open.

Een droomduiding legt de boodschap voor je uit
Dromen geven zo betekenis aan je leven en kunnen je helpen bij persoonlijke groei en bewustwording. Het beperkt zich overigens niet tot nachtelijke dromen. Je droom kan ook in een breder kader geplaatst worden, waarbij het gaat om je droomwens, hartsverlangen, zielewens of je bestemming; iets wat iedereen wel herkent in zijn leven.

Leven vanuit je gevoel
Hoe meer je leeft vanuit je gevoel, hoe beter je 'droomwens' (het leven zoals je het ten diepste wenst) zich kan ontvouwen. Het is een boeiend proces dat zijn eigen tijd neemt en zijn eigen vorm kiest.
Vaak is dit niet eenvoudig en ondervind je blokkades en stagnatie op je pad. Situaties die je dwingen tot stilstand en je iets willen laten inzien, alvorens je verder kunt gaan. Meestal gaan deze stagnaties gepaard met (heftige) emoties als verdriet, angst, boosheid etc., waardoor je niet meer helder en objectief naar je eigen situatie kunt kijken. In dergelijke situaties kan Esther Dijckmans je als droomcoach begeleiden op je pad van persoonlijke groei en bewustwording.

Droomduiding met coachsessie
Op basis van een door jou ingezonden droom stelt Esther een uitgebreide droomduiding op schrift. Je plant met Esther een afspraak voor een droomcoachingsessie, waarin een mondelinge toelichting op de droomduiding gegeven wordt en een eerste aanzet gegeven kan worden om het thema van de droom verder uit te diepen. Ook kunnen er vragen gesteld worden. Op deze wijze kunnen symbolen in een breder perspectief geplaatst worden en diepere lagen van de droom verhelderd worden. Dit is belangrijk omdat dromen en droomsymbolen heel persoonlijk zijn. Je krijgt de droomduiding altijd mee op schrift of toegezonden per mail of post. Hierin vermeldt Esther welke betekenis(sen) ze heeft gegeven aan de verschillende droomsymbolen, zodat duidelijk wordt hoe ze tot een dergelijke interpretatie komt. De bedoeling is dat je er uiteindelijk praktisch mee aan de slag kunt.

Dreamcoaching EstherPraktisch
Je verwoordt je droom in de tegenwoordige tijd en in de ik-vorm, dus alsof je de droom op dit moment beleeft (bijv. Ik loop op straat. Het is avond en alles is donker. Opeens zie/hoor/voel/draag ik …..). Van belang is dat je zoveel mogelijk details beschrijft in eigen bewoordingen, waarbij al je zintuigen aan bod kunnen komen (alles wat je ziet, hoort, ruikt, proeft, ervaart, voelt in je droom).

Stuur je droom per e-mail naar Esther Dijckmans, Dreamcoaching. De kosten voor een dreamcoachingconsult bedragen € 50,00. Een schriftelijke droomduiding zonder dreamcoachingsessie kost € 30,00.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web