Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Kennismakingsworkshop Tantra

Blic tantra afbTantra gaat oa over het ontwaken en het ontdekken dat je verliefd bent op het leven
Het verlangen naar heling. Het verlangen naar een leven waarin het hart veilig is en je ten volle kan vertrouwen.

Een tantra massage
..brengt je in contact met de schoonheid en de betekenis die reeds in ons alledaagse leven aanwezig is. De massage bestaat uit verschillende onderdelen om in contact te komen met jezelf en om te leren ontvangen, zodat je in volle overgave kunt genieten van een energie volle massage, welke een verrijking is voor lichaam en geest.

Geniet intens van je zintuigen. Wanneer je zintuigen tot leven komen ontstaat er genot in het leven van alle dag. Door bewust en stil in jezelf te worden en in het moment [het nu] te zijn, kun je pas luisteren ‘naar je zelf’ en de ander. Tantra biedt een schatkist om je mogelijkheden als mens ten volle te benutten.

Kennismakingsworkshop Tantra
De workshop start met een meditatie om meer de alledaagse dingen die je bezig houdt naar de achtergrond te brengen, de drukte van de dag even achter je te laten. Waarna je helemaal in jezelf en met jezelf in het hier en nu aanwezig bent. Om je volledig over te kunnen geven. Je bewust te laten worden van je eigen lichaam en energiestroom.

Je maakt kennis met verschillende massagetechnieken, waarbij zachtheid en de aandacht met de verbindingen in je lichaam en je energiestromen centraal staan.

Opbouw:
Welkom na binnenkomst. Je maakt kort kennis met de andere deelnemers en je ontvangt een kleine uitleg over de Tantra sessie.
Na de Tantra groet volgt de meditatie. Daarna maak je kennis met de Tantratechnieken en start de massage.

We praten kort na over je ervaring en je kunt vragen stellen. We sluiten af met een Tantrische groet.

Praktisch
Datum:  7 september 2013
Tijd:       19.00 uur - 24.00 uur
Locatie: Djoj - Rotterdam
Prijs: € 99,90 per stel.

Als stel kun je meedoen met de workshop. Heb je geen partner en wil je toch ervaren wat Tantra is? Dan is er de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak met Deva of Krishna te maken. Je ondergaat een Tantra massage van een uur voor € 49,95. Deze afspraak kun je maken in Nijmegen of Rotterdam.

Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Deva en Krishna, Body Love in Connection.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web