Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Zomerse Hamamdoek

Onkruid hamamdoek-1Heerlijk zacht, licht en vrolijk.
Oorspronkelijk zijn hamamdoeken afkomstig uit Turkije waar ze in de badhuizen gebruikt werden. De doeken zijn handgeweven en van ruwe ongebleekte en onbewerkte katoen gemaakt. Maar buiten dat ze leuk zijn zijn ze ook nog eens heel handig. Ondanks hun grote formaat van 170 x 100 cm passen ze heel gemakkelijk in je tas. De dunne zachte stof is heel klein op te vouwen, in een handomdraai droog en vederlicht. Dus geen gesjouw meer met zware badlakens. Dat maakt ze tot een ultiem accessoire bij een wandeling. Of je nu ineens wilt picknicken of zwemmen? Deze doek is multifunctioneel.

Onkruid hamamdoeken setDe doeken worden speciaal voor Onkruid geleverd door Mazzaze. Zij gebruiken de doeken tijdens het werk omdat ze licht, zacht en soepel zijn. `Het is heerlijk om de doek om je heen te wikkelen als je bijkomt na een ontspanningsmassageĀ“.

De hamamdoeken worden in zeer traditionele weverijen in Turkije geproduceerd. Alles wordt tegen een eerlijke prijs gedaan. De doeken zijn 100% katoen, zacht geweven en soepel.

De zomerse hamamdoek is te bestellen via de webwinkel van Onkruid Magazine. Kijk hier ook eens naar de andere leuke en eerlijke artikelen!

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web