Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Indiaanse Fluit Workshop

De indianene fluit is één van de oudste instrumenten op aarde.
De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen

Tewanka golden eagle1

Indiaanse Fluit Workshop
Michael Telapary leert je de Indianen Fluit te bespelen in één dag, zonder muzikale achtergrond. Met meer dan 15 jaar ervaring met de Indianen fluit en concerten over de hele wereld, weet hij exact hoe je dit instrument op een mooie manier kunt bespelen.

Deze workshop is bedoeld voor de mensen die willen beginnen met het bespelen van de Indiaanse Fluit op een intuïtieve manier. Voor deze workshop heb je geen muzikale achtergrond nodig. Door het leren spelen op deze fluiten zul je jou intuïtieve en creatieve vaardigheden ontwikkelen, ervaar hierdoor een diepere connectie met jezelf. Tijdens de workshop geeft Michael verschillende miniconcertjes met verschillende Indiaanse fluiten, waardoor het leer proces nog sneller zal gaan.

Sonja heeft deze heerlijke workshop meegemaakt (lees haar blog) en kan je deze workshop persoonlijk aanbevelen!

Tijdens de workshop leer je het volgende:
- de opbouw van de Indiaanse fluit, met de specifieke eigenschappen.
- het leren spelen van de pentatonische schaal.
- speciale vinger zettingen, die het mogelijk maken om het klank spectrum van de fluit uit te
  breiden.
- toevoegen van extra tonen aan de pentatonische schaal.
- verschillende technieken om speciale effecten te creëren.
- het toepassen van effecten in een fluit compositie.

Tijdens deze workshop gebruiken we een les boek met alle belangrijke dingen die in de workshop behandeld worden. Iedere cursist krijgt een download link om dit boek werk als PDF te downloaden. Na de workshop zul je in staat zijn om een compleet nummer te spelen, mits je natuurlijk in het bezit bent van een fluit.

Voor de workshop maakt Michael gebruik van een High Spirits fluit, de White Tail B (berkenhout), dit is een fluit die hij zelf ook gebruikt tijdens zijn concerten. Deze fluit krijgt iedereen te leen tijdens de workshop, je kunt hem eventueel ook gelijk aanschaffen met een eenmalige workshop korting van 15 %. Deze korting geldt ook voor alle andere fluiten die tijdens de workshop worden aangeschaft. Er is voldoende gelegenheid om zelf verschillende fluiten uit te proberen.

Je krijgt na de workshop ook een link, waarmee je in kunt loggen op de member pagina van Michaeals website. Hier is oefen materiaal voor verschillende fluiten te downloaden in de vorm van mp3 bestanden.

Praktische informatie
De workshop wordt gegeven op diverse plaatsen in Nederland:
- Amsterdam, 19 oktober 2013
- Breda, 15 september, 18 oktober, 16 november 2013
- De Steeg (nabij Arnhem), 20 oktober 2013
- Eindhoven, 22 september 2013
- Rotterdam. 21 september 2013

Duur: van 10.00 uur tot 16.00
Kosten: € 80,00 (exclusief lunch)

Voor meer informatie en inschrijving kun je terecht bij Michael Telapary, Tewanka Art & Music.

Tewanka

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web