Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

A touch of Roses parfum - 100% biologisch!

a touch of roses biologische parfumEen pure basis van biologische jojoba olie waarin de essentiële olie van roos als hoofdcomponent is toegevoegd. De toevoeging van vleugjes andere biologische essentiële oliën (o.a. limoen, marjolein en sinaasappel) zorgt voor voldoende vasthouden van de geur en extra ondersteuning van de huid.

Dit parfum is - voor zover ons nu bekend - wereldwijd de eerste 100% biologische parfum op de markt.

De kunst is om volledig natuurlijke parfums te creëren die door iedereen te gebruiken zijn. Geen synthetische toevoegingen die gevaar voor overgevoeligheid of allergie geven, maar alleen veilige natuurlijke ingrediënten.

De betoverende roos wordt al eeuwen bezongen. Haar perfecte schoonheid met de zoete en delicate geur heeft de mens altijd verleid en in extase gebracht, meer dan welke bloem dan ook.
De roos is verbonden met Venus en is het symbool van schoonheid en liefde. Zij verenigt yin en yang in zich (het vrouwelijke en mannelijke principe): zij verleidt met zachte, tere en geurige bloemen en verweert zich met scherpe doornen.

Biologische visie op parfum
Door de pure, onverdunde, zeer kostbare Bulgaarse rozenolie en sporen van andere biologische essentiële oliën toe te voegen aan de huidverzorgende jojoba olie is de unieke a touch of ROSES parfum ontstaan waarin geur en huidverzorging elkaar subtiel omarmen. Chi International presenteert hiermee, vanuit haar expertise op het gebied van aromatherapie, een eigen, pure visie op parfum. Juist zonder de pretentie om te concurreren met de grote parfumhuizen - met vaak honderden, ook synthetische bestanddelen - wil Chi (merknaam: redactie) haar eigen parfum-creatie neerzetten in de opvatting dat er behoefte is aan een lichte soort parfum.

In een bombardement van duizenden geurimpulsen per dag, waaronder het opsnuiven van de geur van brood bij het ontbijt tot en met diesellucht onderweg, kan een parfum met een sterke, intense of zware lucht leiden tot een overkill: een parfum wordt als niet prettig ervaren, irriteert of leidt zelfs tot hoofdpijn.

Daarom kiest Chi International voor een aromatherapeutische visie op parfum: geen enkel synthetische component maar een pure basis van biologische jojoba olie waarin de essentiële olie van roos als hoofdcomponent is toegevoegd.

Uw parfum, uw magie
De geur van a touch of ROSES verbindt zich letterlijk met uw lichaam. Parfum is een soort tweede huid en bovendien de lucht die u inademt. Het resultaat van a touch of ROSES is dan ook niet een zweem of zware parfumlucht die een dag blijft hangen maar een heerlijke versmelting van de magische levenskracht van honderden rozen met uw eigen lichaamsgeur tot een werkelijk unieke geur: úw parfum.

Unieke rozensynergie
De rozenolie is verpakt in glas met een inhoud van 10 ml. Door de handige roller kunt u het parfum gemakkelijk op de huid aanbrengen. De delicate geur blijft ongeveer 2 uur op de onbedekte huid merkbaar.

Dit kan echter per persoon verschillen, afhankelijk van huidtype, leeftijd en lichaamstemperatuur.
Door deze rozencompositie onder kleding te gebruiken wordt de geurtijd merkbaar verlengd.

Door de jojoba zal de rozenolie snel in de huid trekken en geen vettige sporen achterlaten. Geen enkele kunstmatige of synthetische stof is toegevoegd om de geur extra te beïnvloeden of te versterken: u ruikt werkelijk de 8 verschillende, biologische essentiële oliën samenwerkend in een unieke synergie van Bulgaarse rozenolie.

Prijs: € 24,95

http://www.biocosmetica.nl/webshop/natuurlijke-verzorging/eau-de-toilette/a-touch-of-roses-perfume-10-ml-p-752.html

Naar de persoonlijke pagina van Biocosmetica.nl.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web