Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Workshop Enneagram: de Kracht van je Karakter

Je kent jezelf al je hele leven. Toch is er nog veel dat je niet weet over jezelf.

Dat heeft te maken met de delen van jezelf die je tot nu toe niet hebt gekend en nog niet hebt ingezet. Daar ligt nog een braak stuk terrein dat je mag gaan ontdekken.

enneagramHet Enneagram is een uiterst geschikt instrument om die delen van jezelf te gaan ontdekken. Het Enneagram houdt je als het ware een spiegel voor. Het nodigt je uit die delen van jezelf te gaan bekijken die je tot nu toe over het hoofd hebt gezien.

Je ondergaat een metamorfose, doordat tijdens de workshop je innerlijk wordt belicht en jij kunt gaan zien en voelen dat er meer in je zit dan je tot nu toe altijd hebt gedacht. Deze metamorfose krijgt onder andere vorm door een dieper begrip voor jezelf en je drijfveren.

In een intieme groep mensen van maximaal 12 personen doorlopen we de negen verschillende karakters van het Enneagram. Dit wisselen we af met oefeningen.

Je krijgt op de workshopdagen alle gelegenheid hetgeen je hoort te reflecteren op jezelf. Door de kleine groep is er veel gelegenheid te delen wat je zoal in jouw innerlijk ontdekt.

Je zult merken dat de reflecties tussen de dagen door en na de workshop doorgaan, zodat je anders naar jezelf en de wereld om je heen gaat kijken. Het zal je relaties, je werk en jou veranderen, met als resultaat een dieper en warmer contact met jezelf en de wereld om je heen.

Twee deelnemers van de laatste workshop vertellen het als volgt:

'Onze motivatie, om naar een lezing van jou te gaan, over het enneagram, was nieuwsgierigheid en toen ging er tijdens de workshop een wereld van inzicht en ontdekking open. Het werd steeds boeiender en duidelijker, waarom en waardoor!
We hebben ons ook bij je laten EIKEN, want we werden ook steeds nieuwsgieriger naar ons diepe ZELF, die verstopt zat tussen de "schillen", die gevormd waren in ons leven en alles KLOPT! Een diep Begrijpen kwam in de plek van onzekerheid en frustatie!'
Esther en Arthur

Praktische informatie

De workshop wordt gehouden op 1 en 8 oktober 2011 in Rotterdam.
Locatie: Dierenstraat 29, 3077 LD  Rotterdam
Tijd: 10.00-1700 uur
Inwendige verzorging: koffie, thee, water inclusief, lunch zelf meenemen
Prijs: € 165,00
Aangeraden: Boek Enneagram als weg naar verandering, van Willem-Jan van de Wetering, prijs € 19,00.

Ga voor meer informatie en inschrijving naar de persoonlijke pagina van Sonja Buijs van Within Reach.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web