Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Energetix Magneetsieraad

De stijlvolle sieraden van Energetix bevatten neodymium magneten die in 100 jaar slechts 1% van hun kracht verliezen. Het bloed neemt de energie op die de magneet uitstraalt. De energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes extra energie. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en zijn beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

energetix_magneetsieradenVitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelfgenezend vermogen dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich, afvalstoffen worden beter afgevoerd en pijnverlichting wordt ervaren.

Om ervoor te zorgen dat de afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten dient u 1,5 √° 2 liter water per dag te drinken.

Sieradenfeestje:

Maak het mee! Nodig vrienden en bekenden uit en beleef de geweldige sfeer van een sieraden presentatie. Aan jou de keus waar: bij je thuis, bij de vereniging, in de club of in een bedrijf. In elk geval belonen wij je inzet met 10% van de omzet aan sieraden en de mogelijkheid tot aankoop van een speciaal geselecteerd aantrekkelijk (wisselend) gastvrouw/heer cadeau.

De presentatie van de sieraden wordt gegeven door Sandra Slotboom, distributeur van Energetix. Profiteer van dit geweldig idee. U nodigt de gasten uit en ik zorg voor de rest.

Magneettherapie, waarom juist nu?

De moderne mens heeft nogal wat te verwerken. Stress, slecht/ongezond eten, weinig bewegen en straling (mobiele telefoon, computer, magnetron enz.) tasten ons gestel aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen van het immuunsysteem en overbelasting van de bijnieren zijn het gevolg.

Resultaat:

Magneten geven goede resultaten bij: migraine, rugpijn, lusteloosheid, reuma, artritis, stress, slecht slapen, menstruatie- en overgangsklachten, bloedcirculatie en vele andere ongemakken. De werking zal voor elke persoon anders zijn. U kunt dit vergelijken met genezingsprocessen in de reguliere geneeskunde.

Waarschuwing:

Het is af te raden om zonder medisch advies magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft, of andere levensreddende apparaatjes die op batterijen werken. Wanneer u onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts. Ook in de eerste drie maanden van de zwangerschap worden magneetsieraden afgeraden, wanneer men nog nooit magneten heeft gedragen.

Contact

Neem contact op met Sandra Slotboom van Salacia voor een sierraad of een sieradenfeestje.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web