Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Workshop Jij wordt het zonnetje in huis

Introductieworkshop 'Jij wordt het zonnetje in huis'

Margot de Hoest geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de therapie en coaching van Atelier Zonnewende in Hilversum.

Margot de Hoest is sinds 2005 gegrepen door de Journey of de Helende Reis van Brandon Bays. Het is een fantastische methode om belemmeringen op te ruimen, zowel lichamelijk als emotioneel. Alles wat je meemaakt in je leven en je verwerkt de emoties niet, om wat voor reden dan ook, blijft dat in je lichaamscellen zitten. Als er zich dan later iets in je leven voordoet kunnen die oude celherinneringen behoorlijk roet in het eten gooien. Dat kan zich uiten in lichamelijke en emotionele klachten. In een Journey ga je naar je (vaak diep weggestopte) emoties toe en je gaat er dwars doorheen.

Het Enneagram is een psychologisch model, waarbij men uitgaat van 9 persoonlijkheidstypen. Het laat zien welke bril je op hebt. Het is een manier om jezelf te leren kennen én een middel tot persoonlijke groei. In een interview gaan we op zoek naar het type dat het best bij je past.

De combinatie met het Enneagram, de Creation en Kunstzinnig werken maakt haar·coaching compleet.

Praktische informatie:

Datum: 18 en 25 januari
Tijd: van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Prijs: € 55,00.

Voor informatie en inschrijving kun je contact opnemen met Margot de Hoest, Atelier Zonnewende.

Boek: Geluk op je pad

Boek_Geluk_op_je_padIn haar boek Geluk op je pad... (uitgekomen 2010, uitgegeven bij Boekscout) beschrijft Margot 20 verhalenen over mensen van jong tot oud die bij haar in de praktijk zijn geweest. Er staan 20 prachtige en ontroerende verhalen in, waarin je leest dat vaak schijnbaar kleine dingen, op het oog onbelangrijke ervaringen, een grote impact hebben op je manier van zijn. Dat je toen overtuigingen en patronen ontwikkelde, die nu je weg naar geluk kunnen blokkeren. Mensen weten vaak niet waar ze met hun emoties naartoe kunnen of denken dat hun problemen er niet toe doen, of dat ze er maar mee moeten leven. Dit boek is een prachtige illustratie dat er wel degelijk mogelijkheden zijn om je problemen aan te pakken. Het zou mooi zijn als deze verhalen herkenning geven en de weg openen voor heling. Laat de ontroerende verhalen voor zich spreken. Het boek is onder andere te bestellen bij Margot de Hoest zelf en kost € 12,95.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web