Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Workshop Plava Yoga 4 en 5 februari in Rotterdam

Jaap geeft regelmatig demonstraties op beurzen, waarbij hij bezoekers laat ontspannen door hen op handen te dragen. In deze workshop krijg je de mogelijkheid dit ook zelf te ervaren, te leren en de ervaring door te geven aan anderen. Je leert te werken met de drie-eenheid van Plavayoga: VERBINDEN – LOSLATEN – AARDEN

Plava_YogaVerbinden

Bij het VERBINDEN leer je jouw intuïtie te volgen en van daaruit contact te maken met je medemens. Je leert technieken en manieren om elkaar liefdevol aan te raken. Het gaat daarbij om de intentie waarmee je als gever contact maakt met de ontvanger. Dit contact leidt tot een onderlinge verbinding die noodzakelijk is voor het tweede deel van de drie–eenheid.

Loslaten

Voor deze fase leer je de techniek om iemand op je handen en voeten te kunnen dragen. Er zal veel aandacht besteed worden aan het aanleren van deze techniek. Het doel is dat zowel de drager als de ontvanger tijdens de loslaatfase kunnen ontspannen. Het beheersen van de techniek is noodzakelijk zodat je de ontvanger bij het loskomen van de grond in een staat van overgave kunt brengen. Na het loslaten volgt de fase om de behandeling af te sluiten: Het aarden.

Aarden

Bij het AARDEN leer je hoe je iemand weer vloeiend, in verschillende stappen, terug brengt op aarde. Het contact maken met de vloer, de manier waarop en de intentie waarmee, is essentieel voor de ontvanger om weer tot zichzelf en in het nu te komen.

Praktische informatie

De workshop wordt gegeven in Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5-7,3051 HA in Rotterdam.
De prijs is € 260,00, inclusief 2 heerlijke vegetarische lunches.

Voor meer informatie en inschrijving kun je contact opnemen met Jaap Bresser, Plava Yoga.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web