Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Cursus Tera Mai Reiki & Seichem 1

Kitty Hekelaar pasfotoAls je Tera Mai Healer wilt worden, voor jezelf of om anderen te helpen, begin je met de Reiki/Seichem I cursus. Deze cursus duurt 2 hele dagen. Je ontvangt diverse initiaties en leert diverse technieken om jezelf en anderen te healen. Deze cursus vormt een afgerond geheel. Na het volgen van de cursus kun je je verder ontwikkelen tijdens de oefenavonden en verdiepingsworkshops. Ook kun je hierna de Reiki/Seichem II cursus doen.

Inhoud cursus Tera Mai Reiki/Seichem I

Na de eerste kennismaking wordt doorgenomen hoe de cursus in elkaar zit. Vervolgens wordt uitgelegd wat 'door de mens gemaakte initiaties' zijn en wordt aangeboden deze te verwijderen. Daarna wordt een geleide meditatie gedaan. Deze is bedoeld om te ontspannen en je goed te aarden.

Na een geleide meditatie ontvang je de volgende initiaties:

Reiki I: Hoewel de Reiki energie onderdeel is van de Seichem energie, wordt de Reiki I initiatie ook vaak gegeven, omdat deze de energie goed aardt. De initiatie opent de energiekanalen en brengt een reiniging van de hoofdchakras op gang.

Seichem I: Na de Seichem I initiatie kun je je ook afstemmen op de andere helende elementaire stralen van Seichem. Naast Reiki (aarde) zijn dat Sophi-El (water), Angeliclight (lucht/engelen) en Sakara (vuur).

Violette Vuur: Volgens sommige esoterische tradities zijn er in de kosmos zeven stralen werkzaam. Iedere straal wordt beheerd door een intelligentie. De zevende straal wordt `Violet Fire' of `Violette vuur/vlam' genoemd. Dit is een zeer sterke kosmische kracht. De beheerder van deze kracht is Saint Germain. Deze initiatie verbindt je met St. Germain en de engelen van het Violette Vuur. Het helpt bij het transformeren van alles. Iedereen kan met het Violette Vuur werken. Toch blijkt de initiatie een verdieping te geven en maakt het werken met het Violette Vuur sterker en toegankelijker.

Initiatie in de Orde van Melchizedek: De Initiatie in de Orde van Melchizedek laat jou en de helende energie goed gronden en maakt je meer ontspannen om de helende energie door te geven, waardoor deze energie ook beter wordt ontvangen door degene die je behandeld. Deze initiatie verbind je met de Witte Broederschap. De vibratie van de helende energie die je channelt wordt met deze initiatie verhoogt.

Na de initiaties wordt de zelfbehandeling geoefend.

Vervolgens leer je een aantal clearingen, zoals het verwijderen van de 'door de mens gemaakte initiaties' en een aantal karmische clearingen. Vervolgens worden een aantal behandelwijzen voor specifieke doeleinden, zoals bijvoorbeeld mentale heling en emotionele heling, gedemonstreerd en geoefend. De nadruk wordt gelegd op het verwijderen van negatieve energie en het aanvullen van positieve energie. Je leert ook een vorm van aura healing en krijgt uitleg over paranormaal opereren.

Praktische informatie:

Data: zondag 18 november 2012 en zondag 2 december 2012 
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur 
Locatie: Centrum Djoj te Rotterdam 
Kosten: € 300 incl. BTW per deelnemer

Voor meer informatie en inschrijving kun je via deze link terecht bij Kitty Hekelaar, Enfys Tera Mai Healing.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web