Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

19 maart start Cursus Transreizen

In Centrum Djoj Rotterdam kun je in maart starten met de cursus Trancereizen. De cursus wordt gegeven op vier maandagavonden van 19.30 uur tot 22.30 uur. Iedereen kan aan deze cursus mee doen.

Kitty Hekelaar pasfotoTrancereizen vergroot het creatief denkvermogen
Rationeel denken vindt plaats in onze linker hersenhelft, onze creativiteit komt vanuit onze rechter hersenhelft. Trancereizen brengt de twee hersenhelften beter in balans en bevordert de samenwerking tussen de rationele en intuïtieve kant van onze hersenen. Hierdoor wordt het creatief denkvermogen vergroot.

Wanneer snel en gestaag wordt gedrumd, wordt de rationele linker hersenhelft zodanig bezig gehouden, dat de rechter intuïtieve en creatieve hersenhelft vrij is om te reizen naar andere lagen van het bewustzijn. Het creatieve brein kan op die wijze antwoorden vinden in de diepste lagen van het bewustzijn.

Een trancereis is een innerlijke reis, naar andere bewustzijnsniveaus. Het gaat dus niet om uittreden.

De inhoud van de cursus Trancereizen

In de cursus komt niet alleen het trancereizen aan bod, maar worden ook ondersteunende oefeningen gedaan zoals visualiseren, ademhalingsoefeningen, verbinden met de aarde en de kosmos en het hogere zelf en diverse meditatietechnieken. Met haar heldere en rustgevende stem leidt Kitty Hekelaar je door een aantal geleide meditaties en geleide trancereizen heen. Tot slot worden de trancereizen na een inleiding zelfstandig, alleen begeleid door de drum gedaan.

In deze trancereizen zullen bijvoorbeeld plaatsen van heling worden bezocht. Aan het einde wordt geoefend om voor een ander te trancereizen waarbij verloren krachtdieren en delen van de ziel worden terug gehaald, maar ook hoe antwoord op vragen voor anderen wordt gevonden in de Andere Werelden van de Sjamaan.

Praktische informatie
Data: maandag 19 en 26 maart, 2 en 16 april 2012 van 19.30 uur tot 22.30 uur.
Kosten: € 150 p.p.

Voor meer informatie en inschrijving kun je via deze link terecht bij Kitty Hekelaar, Enfys Tera Mai Healing.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web