Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Hoe gemakkelijk is de Alternatieve Kadobon om te geven!

Wij zijn ervan overtuigd dat de Alternatieve Kadobon voor iedereen, ECHT IEDEREEN, een geschikt en heel persoonlijk kado is. Of mensen nu met hun gezondheid, persoonlijke ontwikkeling of welzijn bezig zijn of niet. Wij dagen je daarom uit dit zelf te ontdekken.

Geef aan (met naam en toenaam) bij welke deelnemer en welk product of dienst jij denkt dat je vriendin, familielid of collega haar of zijn kadobon zal inwisselen. Leef je in in de ontvanger, kijk met hun ogen en zoek naar wat voor moois er voor hen is om uit te kiezen.

Vind dé passende besteding van de kadobon voor jouw vriendin, familielid of collega en win een kadobon twv € 25,00. Laat uiterlijk eind oktober 2012 je reactie achter.


Reacties  

 
0 #3 Diorry Hertog 11-10-2012 14:30
Via Vitae van Ellen Mulder uit Leusden zou ik gunnen aan mijn vriendin Ellen, zij heeft zoveel meegemaakt met o.a. dieren die ze opvangt en met zichzelf wat betreft relatie en werk. Ik denk dat ze daar heel blij mee zou zijn.
Dorry
Citeer
 
 
0 #2 Sonja Buijs 13-09-2012 14:15
Hoi Nien. Kun je ook vertellen waar jouw vader de kadobon in zou gaan wisselen? Dus bij welke deelnemer precies en welk product of dienst denk je dat hij kiest?

De mensen die dat benoemen kunnen de kadobon winnen! Succes!

Win je hem niet dan kun je natuurlijk altijd nog zelf de kadobon kopen en hem aan je vader geven! Maar winnen is ook leuk.
Citeer
 
 
0 #1 Nien 13-09-2012 13:46
Een cadeaubon krijgen is leuk, maar nog leuker wanneer het deze alternatieve kadobon is. Juist doordat je hierin meer diepgang vindt en het zo'n mooi gebaar is.

Deze cadeaubon zou ik aan mijn vader geven, juist omdat we nooit die diepgang hadden tot 4 jaar terug. Ik ben ziek geworden, nu 4 jaar later gaat het beter met mij. Helemaal genezen ben ik nog niet, maar doordat mijn vader mij de mogelijkheid heeft gegeven mij naar iemand te sturen die healings geeft etc ben ik opgeknapt. De diepgang die wij nu hebben is zo kostbaar, dat het zeker een cadeaubon verdiend..
En daarbij weet ik zeker dat mijn vader het een prachtig cadeau zal vinden. Iets waardoor hij ontroerd raakt.
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web