Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Ik ga niet naar spirituele beurzen. Ik vind er toch niet wat ik zoek.

Is dit jouw ervaring met een spirituele beurs? Ben je het er juist niet mee eens? We zijn benieuwd wat jij meemaakt op dit soort beurzen. Deel het en reageer op reacties van anderen.

Geef je mening en maak kans op een kadobon t.w.v. € 25,00.

Reacties  

 
0 #5 Linda 03-08-2011 20:52
Monique v.Gremberghe zei:
Ik ga meestal niet naar spirituele beurzen omdat, er over het algemeen mediums zitten en ik daar niet in geinteresseert ben.


Hoi Monique,

Er zijn toch ook vaak leuke lezingen of standjes met edelstenen en andere "hebbedingetjes"?

Hartegroet,
Linda
Citeer
 
 
0 #4 Linda 03-08-2011 20:51
Ik ga zelf niet naar spirituele beurzen, omdat ik daar zelf met mijn tarotkaarten aan een consulttafeltje zit. Toen ik dat nog niet deed vond ik het inderdaad ook heel lastig om mijn gevoel achterna te gaan en te bepalen waar ik aan wilde schuiven. Meestal was het een leuk en goed consult en soms wat minder.

Nu ik er zelf zit, blijf ik het elke keer weer een eer vinden als mensen bij mij aanschuiven. Juist omdat ik ook aan de andere kant heb gestaan en weet hoe lastig het is om iemand op je gevoel uit te kiezen. Ik vertrouw erop dat de mensen die dan uiteindelijk bij mij aanschuiven, ook een beslissing vanuit hun gevoel of hart hebben gemaakt en dat is ook voor mij bijzonder.

Trouwens, op de meeste paranormale beurzen (in ieder geval die van www.pcpbeurs.nl) kun je ook gratis lezingen bijwonden. Dus als je geen consult wil, kun je altijd daar aanschuiven.

Hartegroet,
Linda
Citeer
 
 
0 #3 Sonja Buijs 07-07-2011 13:07
Ja, Faisa, kan me goed voorstellen dat het een uitdaging is om afgestemd te blijven op je gevoel in zo'n groep. Wat het vernieuwende betreft heb ik de afgelopen weken andere ervaringen opgedaan. Ik heb de Paravieuw beurzen bezocht en heel veel leuke dingen gehoord. Wel is het een kwestie van je oren en ogen goed openhouden en vragen naar de verhalen achter de dingen die je ziet. Ik heb er blogs over geschreven, die je kunt lezen op de weblog van de Alternatieve Kadobon.
Citeer
 
 
+1 #2 Faisa 05-07-2011 19:02
Ik ga niet naar spirituele beurzen. Tussen al die energieën is het moeilijk degene te vinden die bij je passen. En daarbij is er veel van hetzelfde en weinig vernieuwends.
Citeer
 
 
+1 #1 Monique v.Gremberghe 05-07-2011 16:00
Ik ga meestal niet naar spirituele beurzen omdat, er over het algemeen mediums zitten en ik daar niet in geinteresseert ben.
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web